Benjamin Ingrosso ryter ifrån mot Biancas följare

Benjamin Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso får ofta ta emot hånfulla och hatiska kommentarer. Det här har brorsan Benjamin tröttnat på. Nu sätter han ner foten!
Allt om Benjamin Ingrosso
Slå på ljud

Bianca Ingrosso är en väldigt populär profil, men hon får också utstå mycket hat och negativitet. Det här har hon pratat öppet om, bland annat tidigare i våras när hon berättade att hon mådde väldigt dåligt.

Istället för att stötta henne valde vissa att fortsätta med sin negativa ton, vilket fick Bianca att ryta ifrån.

– Jag har gått igenom något jättetufft, jätteprivat och som har varit extremt jobbigt för mig, sa hon i ett klipp och fortsatte:

– Man mår då inte bättre av att bara få kommentarer om sitt utseende, sin personlighet och den kassa kreativitet på den här kanalen.

Benjamins brandtal

Trots det verkar det inte ha blivit bättre.

I sin senaste vlogg tar Bianca Ingrosso upp kontroversen från hennes Palma-video. Där pratade hon om sina bröst och sade skämtsamt att hon skulle operera dem för att de skulle bli jämnare – vilket hon kritiserades för.

– Men jag kommer inte göra det, förtydligar Bianca Ingrosso i den nya videon.

Då bryter Benjamin Ingrosso in, uppenbart irriterad över att systern behöver förklara sig.

– Men om du skulle göra det så är det fan ditt eget val, säger han.

Därefter ber han om ordet och talar direkt till Biancas följare.

– Jag tycker att min syster får väldigt mycket skit från alla er som skriver en massa elaka kommentarer. Ni har ingenting att komma med, ni vill bara spy galla. Hon kan inte ens säga ”god morgon” klockan 11 utan att någon ska säga ”det är lunchtid”, säger Benjamin.

Han fortsätter brandtalet och förklarar att han aldrig får utstå samma saker, och skickar en uppmaning till systerns följare:

– Vet ni vad? Skriv en kommentar på min senaste bild. Skriv vad fan ni vill som är skitsnack så tar jag det den här gången, säger han och tillägger lite skämtsamt:

– Sen nästa video kan ni få börja skriva igen om Bianca.

Benjamin om hatet mot Bianca: ”Hon förtjänar inte det”

Mamma Pernilla Wahlgren är uppenbart stolt över sonen och räcker fram en knuten näve. Benjamin fortsätter:

– Det som jag säger nu kommer folk att störa sig på, men skriv det då till mig. Jag kan ta det. Min syster kan inte ta det, för hon förtjänar inte det.

Det verkar dock inte som att så många störde sig på Benjamin Ingrossos tilltag. Tvärtom, faktiskt.

”Så fint och bra sagt av Benjamin. Du förtjänar inte all skit som du får för allt hela tiden, förstår knappt inte hur du orkar fortsätta med youtube med alla bittra människor hela tiden”, skriver en person.

”Finaste Benjamin och finaste du. Så fin relation ni har både ni två och hela eran familj! Tack för att du är äkta och säger precis vad du vill. Tack för att du orkar vlogga trots all skitsnack, så vi får hänga med dig”, kommenterar en annan, och en tredje skriver kort och gott: ”Snyggt Benjamin! Så sant. Kärlek till er”.

Bild: Karin Törnblom, Fredrik Sandberg/TT

SENASTE NYTT!