LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamin Ingrosso trött på Biancas bikinibilder – här ryter han ifrån

11 feb, 2024 
Linn Seipel
benjamin ingrosso och bianca ingrosso
Att Bianca Ingrosso är utomlands är det få som missat, menar brorsan Benjamin Ingrosso.
Se syrliga piken till syrran efter bikinibilderna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejtBrand logo
Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejt

De som följer vår allas Bianca Ingrosso, 29, på sociala medier har nog inte missat att hon är iväg på semester. I snart två veckors tid har hon varit iväg till lyxiga Tulum, Mexiko. Där har hon tagit sig lite välbehövlig vila tillsammans med sin assistent Emelie Feola samt vännerna och tillika kärleksparet Rosanna Charles och Saga Frisk Sundberg.

Även om Bianca aldrig riktigt helt inte jobbar, så har man ändå kunna se henne unna sig mycket skönt strandhäng. Något som inte missats av flera manliga strandbesökare som på flera sätt försökt få hennes uppmärksamhet.

Följarna chockade över Bianca Ingrossos semesterbilder

Det är dock inte det enda från Biancas resa som folk har reagerat på i sociala medier. Efter en TikTok hon lade upp var det många följare som chockades över att hon höll en i vape (elektronisk cigarett).

Och så förstås – bikinibilderna. Bland de första Bianca lade ut från resan möttes direkt av en hatstorm, varpå hon själv i nästa inlägg bemötte kritiken.

Annons

”Åka utomlands och bära bikini = samma hatstorm om och om igen. Men jag har det bra om ni undrar”, skrev hon då på sin Instagram.

Även mamma Pernilla Wahlgren, 56, gav sig in i fighten och försvarade sin dotter i podcasten Wahlgren & Wistam, där hon menade på att det väl är fullt rimligt att gå i bikini när man är på en strand.

Benjamin Ingrosso om Biancas bikinibilder: ”Softa lite”

Nu reagerar en annan i familjen – inte lika stöttande. Brorsan Benjamin Ingrosso, 26, snäser nämligen ifrån lite, (som syskon kanske bör!), i ett meddelande till syrran.

Det är Bianca själv som lägger ut den privata konversationen mellan syskonen, där det verkar som att hon bett honom om smakråd – kring vilken av de olika bikinibilderna som var snyggast.

”Första”, svarar först Benjamin, tätt följt av:

”Men du kan softa lite med bilder nu. Vi fattar att du är utomlands”

bianca och benjamins privata konversation

Bianca svarar att hon har över 800 bilder kvar så än ett tag kan vi vänta oss många bilder. Till skärmdumpen som visar deras konversation skriver hon ”Syskonkärlek”, och i kommentarsfältet skrattar Benjamin följt av ett rött hjärta.

FOTO: TV4/Instagram

Annons