LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Benjamin Ingrosso om uppbrottet från Frøya Winther – därför tog det slut

04 apr, 2024 
För två år sedan började ett romansrykte kring Benjamin Ingrosso och norska influencern Frøya Winther.
Men kärlekssagan rann ut i sanden – nu berättar Benjamin varför.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matchmaking med Malin Stenbäck – är det här Sveriges nästa heta kändispar?Brand logo
Matchmaking med Malin Stenbäck – är det här Sveriges nästa heta kändispar?

Det var under våren 2022 som det börjades ryktas att Benjamin Ingrosso, 26, dejtade den norska influencern Frøya Winther, 31.

Duon började då synas ihop mer och mer och de turades om med att komma och hälsa på varandra i Stockholm respektive Oslo. Under sommaren 2022 kunde man även se att Frøya fick träffa Benjamins vänner och familj när de var i Pernilla Wahlgrens hus i Marbella.

Efter det gick Frøya ut i norsk media och bekräftade relationen med Benjamin. Men några månader senare kom Benjamin plötsligt med beskedet: ”Ja”, sa han på frågan om han var singel.

Benjamin Ingrosso om uppbrottet: ”Offra vissa saker”

Sedan dess har kärlekslivet varit stiltje för Benjamin och i en ny intervju med Allas berättar han att hjärtekross är utan tvekan hans största kris i livet hittills.

Annons

– Det spelar ingen roll hur mycket fint man har runtomkring sig, går en kärleksrelation i kras så är det typ det enda man kan tänka på, säger Benjamin till Allas.

Benjamin berättar även sin teori kring varför han är singel.

– Man måste offra vissa saker för att få annat, jag tror det är svårt att få allt samtidigt, säger han.

Därför tog det slut mellan Benjamin och Frøya

Vad som egentligen hände mellan Frøya och Benjamin har länge varit oklart. Men nu kan Benjamin berätta att det var han som gjorde slut.

– Haha … jo men, kanske. Men det är samma sak som med frågan om barn, jag skulle aldrig hinna med en kärleksrelation i vardagen just nu. Mitt schema ändras konstant. Att få göra det här är något jag drömt om hela mitt liv och när jag kommit så här långt måste jag ju testa och se hur långt det bär. Det kanske bara är en kort tid i livet som jag är så här ung, hungrig och orkar.

Benjamin berättar samtidigt att en krossad relation kan leda till något bra. Relationen med Linnea Widmark blev ju en hel turné. Om uppbrottet från Frøya också blir en hel turné är dock något som återstår att se.

– Haha, ja vi får väl se! Nej, men allvarligt talat så ser jag det som en ynnest att kunna få ut något positivt ur min sorg genom ord och toner. Där kan jag känna en sympati med dem i min omgivning som inte har en sådan ventil. Jag vet personligen inte vad jag skulle ta mig till med alla känslor om jag inte fick göra konst av dem. Jag kan sjunga mina känslor och samtidigt hjälpa någon som lyssnar, få folk att känna sig mindre ensamma, säger Benjamin.

FOTO: Giulio Tanzini, Instagram

Annons