Benjamin Ingrosso om romansryktet med Zara Larsson

Benjamin Ingrosso och Zara Larsson

Zara Larsson har skickat flera kärleksinviter till Benjamin Ingrosso den senaste tiden.
Nu berättar artisten sanningen om deras relation.
– Det var bara kul, säger han i Efter fem.

Artisterna Zara Larsson, 21, och Benjamin Ingrosso, 22, har setts flirta med varandra i sociala medier en hel del den senaste tiden. Allting började när Zara la upp en Instagram story där hon beskrev Benjamin som ”en våt jävla dröm”.

– En dröm är ju Benjamin Ingrosso asså det är ju en våt jävla dröm man har så att man ska vakna varje dag och han bara ”jag har gjort pasta till frukost älskling, jag har gjort pasta till frukost” och man ba ”eh ursäkta var är mozzarellan” och han ba ”den är här, den är här bredvid”, sa hon och tillade texten ”Benjamin Ingrosso ska vi bli ihop”.

Benjamin Ingrosso var inte sen på att besvara kärleksinviten med ett inbjudande meddelande som löd: ”Okej vi kör”.

Benjamin Ingrosso och Zara Larsson på samma tillställning

Tidigare i veckan la Benjamin upp en bild på en pastarätt han tillagat, varpå Zara Larsson återigen bad om att få bli bjuden på middag. I en kommentar till inlägget skrev Zara:

”Har du gjort den här? Ring mig isånna fall”.

Efter att Benjamin svarat ”Vi löser det” skred de till verket under torsdagen. Zara och Benjamin befann sig då på samma samma tillställning och satt nära varandra till bords. Passande nog stod pasta på menyn – något som fick Benjamin att dokumentera en pastaätande Zara. På sin Instagram story skrev han:

”Hon fick sin pasta”.

Berättar sanningen om relationen i TV4:s Efter fem

När Benjamin Ingrosso besökte TV4:s aktualitetsprogram Efter fem i fredags frågade programledaren Axel Pileby, 32, om hans relation med Zara Larsson.

– Zara och jag är signade på samma skivbolag, Ten, och så är vi gamla vänner sen vi var små. Så det var bara kul. Hon ville ha pasta och så skrev hon det på Instagram, förklarar Benjamin.

– Det är ju många som är nyfikna på om det är en romans i antågande, den frågan måste man ändå ställa, säger Axel Pileby sedan, varpå Benjamin Ingrosso svarar:

– Nej. Hon kan få pasta av mig.

FOTO: TV4, Instagram

Senaste nytt