TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Benjamin Ingrosso om relationen till Linnea Widmark

13 apr, 2019 
Benjamin Ingrosso uppbrott Linnea
Benjamin Ingrosso har skrivit flera låtar om exet Linnea Widmark.
Nu berättar Benjamin hur hon egentligen reagerat på de känslosamma textraderna.
Annons
Benjamin Ingrosso om sin relation med Bianca och om sin medverkan i Wahlgrens världBrand logo
Benjamin Ingrosso om sin relation med Bianca och om sin medverkan i Wahlgrens värld

Artisten Benjamin Ingrosso, 23, och bloggerskan Linnea Widmark, 24, träffades redan som tonåringar. I många år hade de ett av-och-på-förhållande men gjorde slut för gott i början av 2019.

Efter att det länge hade spekulerats i om paret hade gjort slut valde Benjamin att bekräfta det i samband med att hans släppte sin låt I’ll be fine somehow. Låten handlar om ett uppbrott. I höstas släppte han även låten Costa Rica som blev en stor hit. Den sista textraden lyder ”I want to go to Costa Rica so I can bring back my Linnea”, vilket kan översättas till ”Jag vill åka till Costa Rica så att jag kan hämta hem min Linnea”.

Nu har Benjamin pratat ut om det forna förhållandet igen, denna gång i Lyssnarhjälpen: Music Sessions. I det femte avsnittet av programmet får tittarna en nära intervju och musikstund med Benjamin. I intervjun berättar han bland annat om tiden han blev mobbad, varför han går i terapi och hur hans relation med Felix Sandman är idag.

Annons

Lyssnarhjälpen: Music Sessions är ett helt nytt program där kända artister gästar programledaren Peter Jihde. I programmet tar Peter fram en bild på Bianca och Linnea, som är några år gammal.

–Vi var tillsammans i sex år. Jag träffade henne när jag var fjorton, femton år, säger Benjamin när han tittar på bilden.

Har inte pratat någonting

Peter frågar Benjamin huruvida Linnea reagerat på låtarna som han skrivit till henne, varpå Benjamin svarar att han inte har en aning.

– Jag vet inte. Jag har ingen aning. Vi pratar inte, hon bor inte ens här längre och hon har gått vidare, säger han.

Han berättar vidare att han idag inte riktigt tänker på att Linnea ska höra och ta tills sig det han skriver – utan idag gör han det mer för sig själv.

– Nu för tiden, visst jag skriver till henne, men jag vet att de inte är det slutgiltiga för mig. Jag skriver mer som terapi för mig själv och för att andra ska kunna relatera till mina låtar, säger han i programmet.

FOTO: TT/TV4/Tv4play

Annons