LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Benjamin Ingrossos hemliga flirt – nu berättar han om nya tjejen

15 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrossos europaturné har tagit honom till Norge.
I en ny intervju avslöjar han sin nya flört med den norska kändisen.
– Hon skrev till mig igår, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Med sin turné Better Days Tour dansar sig Benjamin Ingrosso, 26, genom Europa. Ryktena säger att det inte enbart är rytmiska beats som fångar hans intresse i Norge. I en ny intervju med norska programledaren Kristin Arntzen avslöjar han att det även finns en chans för romans i grannlandet!

Relationen med norska Freya Winther över

Det verkar som att 26-åringen har en förkärlek för damer från det kalla nord. Under 2022 blev romansen med den norska influencern Freya Sofie Winther, 31, offentlig. Deras relation nådde sitt crescendo när Freya introducerades för Ingrosso-klanen i Pernilla Wahlgrens, 56, hus i Marbella.

Bara några månader senare kom Benjamin med det dystra beskedet att han är singel igen.

Annons

Nu verkar vinden blåsa i kärlekens riktning igen. Medan han sjunger sig genom Norge har han även öppnat upp sig om en ny, potentiell romans.

Benjamin Ingrosso om nya romansen

Benjamin har, i samband med en spelning I Norge, ställt upp på en hel del intervjuer I norsk media. Under en av dessa intervjuer avslöjar han att han inte bara har spelningar i Norge, utan även en flört med en norsk kändis.

– Hon skrev till mig igår, berättar han.

Programledaren fortsätter att fråga Benjamin om den potentiella romansen men han väljer att vara mycket hemlighetsfull kring vem personen är. Han hintar dock om att det kanske finns en chans att de hinner ses.

– Vi får se. Jag ska ju vara här i två dagar nu så vem vet, säger Benjamin.

Även om han för tillfället håller kändisens namn hemligt har han i alla fall delat med sig av hennes hårfärg. Tydligen är det återigen en brunett som har fångat Benjamin Ingrossos intresse!

FOTO. TT

Annons