TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Benjamin Ingrossos besked om Benjamin's – nu bekräftar han lyckan

20 mar, 2023 
Simon Lundh
Benjamin Ingrosso
Efter succéprogrammet på TV4 kommer Benjamin Ingrosso nu med ett nytt glädjebesked.
”Hoppas ni längtat lika mycket som jag”, skriver artisten på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrossos besked för Benjamin's – nu tackar han för sigBrand logo
Benjamin Ingrossos besked för Benjamin's – nu tackar han för sig

Benjamin´s, programmet där artisten och matentusiasten Benjamin Ingrosso, 25, lagar mat och sjunger tillsammans med sina gäster har avverkat två säsonger tidigare på TV4 och deras playtjänst TV4 Play.

Redan i höstas bekräftades det att det skulle bli en ny säsong av succéprogrammet. Men den som väntar på den kommande säsongen behöver inte vänta allt för länge.

Nu går nämligen programledaren Benjamin ut på Instagram och ger en förhandstitt på hur den nya säsongen kommer att se ut.

Abba-ikonen Björn Ulvaeus gästar Benjamin Ingrosso

På Instagram skriver artisten:

”Hoppas ni längtar lika mycket som jag till säsong 3 av Benjamins…!! Och den släpps snart… SNART!! Med grym mat, magisk musik och OTROLIGA gäster… för att lägga förväntningarna kring ”otroliga” rätt så kan jag berätta att en av gästerna är en svensk legend som har varit en av mina absolut största musikaliska förebilder, Björn Ulvaeus….. BJÖRN ULVAEUS!!!!?????”

Annons

Benjamin fortsätter och beskriver sina känslor inför premiären.

”Längtar tills ni får se den här säsongen, de e med handen på hjärtan en helt otrolig säsong och jag är SÅ stolt över varenda gäst som är med, all den mat ni förhoppningsvis får inspiration till att laga och musik att lyssna på....! Snart vänner, SNART ”

Två säsonger har programmet hunnit med på TV4. Formatet där artisten med gäster både lagade mat och spelade musik blev snabbt en succé. Inför premiären av den förra säsongen så uttalade sig artisten om hans tankar då.

– Det är faktiskt helt otroligt, det trodde jag aldrig förra året. Det gick bättre än jag hade förväntat mig. Det är väldigt kul i år att vi har kunnat få fler gäster, har Benjamin berättat tidigare i Nyhetsmorgon.

Då har säsong 3 av Benjamin's premiär

Det är ännu inte känt vilka det är som gästar alla avsnitt av den nya säsongen, men en sak som är klar är att den nya säsongen av matprogrammet Benjamin’s har premiär torsdagen den 20 april 2023 på TV4 och TV4 Play.

Då kan vi återigen ta del av artistens och hans gästers favoritrecept och musikaliska förmågor!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons