Benjamin Ingrosso och Nathalie Brydolfs relation idag

Två år har gått sedan Benjamin Ingrosso och Nathalie Brydolf uppträdde med låten Sugar i Idol med en uppenbar kemi.
Många noterade deras tydliga connection och hoppades på att de skulle bli nästa kändisspar.
Dessvärre blev det ingen kärlek då, men såhär ser stjärnornas relation ut idag.

Idol 2020 är i full gång och årets jurymedlemmar är de numera erfarna musikproffsen Nikki Amini, Kishti Tomita, Anders Bagge och Alexander Kronlund. Juryn gör sitt tredje år tillsammans och har vid det här laget blivit mästare på att se vilka som har potential för att bli nästa stjärna. Något som blivit populärt de senaste åren är veckan då redan kända artister gästar programmet för att sjunga med en varsin deltagare kvällen till ära, och förra året var det bland annat Molly Sanden, Albin Lee Meldau och Sabina Ddumba som delade scenen med det årets talanger. Men någon annan som också har varit gästartist i musikprogrammet är såklart den folkkära Benjamin Ingrosso. 

Benjamin gästade programmet för två år sedan och sjöng då en duett med deltagaren Nathalie Brydolf. Duon sjöng Maroon 5:s låt Sugar tillsammans och kemin mellan artisterna sprakade när de var uppe på scen. De dansade runt, hade ögonkontakt och var även väldigt fysiska, och i kommentarsfältet var det flera av tittarna som noterade deras starka connection.

”Är det bara jag, eller ser dem ut som om de är kära i varandra?”, skriver en tittare under ett klipp på duon.

”Fasen va Benjamin är sensuell med sina blickar, han riktigt menar det han sjunger till henne där och då!”, skriver en annan.

“Mysigaste människan”

När det sedan var dags för juryn att ge feedback till artisterna var det Alexander som började med att ta ton.

–Nathalie, visst är det den finaste mysigaste människan du träffat va? Bra och jobba med?, sa Alexander om Benjamin varpå Nathalie direkt intygade:

– Verkligen.

Och juryn var imponerade över framträdandet, inte minst den annars rätt så svårflirtade Niki.

– Vad är det som händer. Benjamin du är ju allt för c charmig och jag älskar att du verkligen går in i det här helhjärtat. Men Nathalie , det är inte lätt att kliva upp på scen och dela scenen med någon som är en så stor karaktär som Benjamin är. Men du visar minsann att Benjamin är här som gäst och att det här är din scen. Det här var riktigt snygg, sa hon då.

Deras relation idag

Men sedan deras framträdande i Idol har vi dessvärre inte sett duon tillsammans igen, och när vi frågar Nathalie om hur hennes relation till Dance you off-sångaren ser ut idag svarar hon:

”Vi hälsar om vi ser varandra på stan, men inte mer än så.”

Nathalie följer även honom på Instagram, men vad vi kan se följer inte Benjamin tillbaka.

LÄS OCKSÅ: Hanna Ferm om relationen med Benjamin Ingrosso

LÄS OCKSÅ: Nicole Falcianis relation med Benjamin Ingrosso

FOTO: TT, TV4