LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla avslöjar pinsamma sanningen om sonens video

30 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Benjamin Ingrosso har spelat in en ny musikvideo, men allt är inte riktigt så perfekt som det ser ut att vara...
Annons

Benjamin Ingrosso, 19, gjorde succé i Melodifestivalen 2017 med sin låt “Good lovin'”. För att marknadsföra låten har han också spelat in en akustisk musikvideo på teatern Göta Lejon i Stockholm, där hans mamma Pernilla Wahlgren, 49, tidigare har arbetat. Men det är först nu som hela sanningen bakom musikvideon kryper fram. I ett inlägg på sin blogg avslöjar nu Pernilla att det skedde en minst sagt pinsam incident när Benjamins video skulle spelas in.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Det roliga är att när Benjamins skivbolag skulle boka Göta Lejon,  så ringde de till scenchefen där och frågade vad det skulle kosta att hyra teatern i några timmar. Svaret blev: “Om Benjamin kan ta med sig ett par nya Timberland istället för de par som hans mammas hund kissade på  –  så bjuder vi  er på hyran!”, skriver Pernilla Wahlgren i sitt inlägg.

Annons

Sanningen är den att Pernilla Wahlgren brukade ha med sig sin hund, Dino, under föreställningarna när hon spelade i uppsättningen “Förklädet”. Vid ett tillfälle fick Dino, som inte var helt rumsren vid tidpunkten, feeling och sprang på eget bevåg in i teknikerlogen på teatern, där han kissade på scenchefens dyra skor.

“Jag skämdes såklart över detta, och lovade att köpa honom ett par nya skor! Vilket jag också gjorde – MEN jag kom dessvärre aldrig iväg med skorna till teatern.  Så dom har stått här hemma i sin skokartong i flera månader…”, skriver Pernilla Wahlgren.

Men allting fick ett lyckligt slut. Pernilla skickade med Benjamin de fina skorna till scenchefen när han åkte iväg till Göta Lejon – och musikvideoinspelningen slutade med en solskenshistoria.

“Benjamin tog med sig de nya skorna till Göta Lejon och på så sätt kunde han bjuda sitt skivbolag på hyran, haha! En liten ”rolig story”  bakom uppkomsten till Benjamins annars så vackra musikvideo…”, skriver hon.

Se Benjamin Ingrossos akustiska musikvideo till “Good lovin'” här:

Foto: IBL

Annons