Benjamin Ingrosso får eget program på TV4 – ska handla om mat

Benjamin Ingrosso

TT
Benjamin Ingrosso får ett eget matlagningsprogram på TV4.
Vad ska det handla om och när är premiär?
Här är allt vi vet än så länge!

Under TV4:s presentation av höstens tv-program dök Benjamin Ingrosso, 23, upp då han är högakutell inför Så mycket bättre 2020. Men där tar det inte stopp för Benjamin och TV4:s samarbete.

De som följer Benjamin och resten av Ingrosso/Wahlgren-klanen har koll på att artisten är otroligt intresserad av matlagning. Den främsta rätten han tycker om att laga i alla dess former är pasta. Och där har han till och med fört sina kunskaper vidare till andra, exempelvis Bianca Ingrossos, 25, pojkvän Phillipe Cohen.

Phillipe har även han en stor passion för matlagning och driver en egen Youtube-kanal sedan en tid tillbaka – med stor framgång. Där har han delat med sig av kunskaper och recept som från början kommit från artisten Benjamin.

Fler av Benjamins fans har tjatat på honom genom åren att han borde dela med sig av sina recept och knep. Men inte har något hänt inom det ämnet – förrän nu!

”Mitt intresse för mat har bara blivit större”

I och med TV4:s pressträff avslöjades nämligen en annan rolig nyhet. Benjamin Ingrosso har fått ett eget matprogram på TV4.

– Mitt intresse för mat har bara blivit större och i brist på spelningar så föddes den här idén, berättar Benjamin på TV4:s screening.

Och med spelningar menar ju Benjamin Ingrosso givetvis att coronapandemin som råder världen över har satt stopp för hans inplanerade konserter.

Så kommer Benjamin Ingrossos matlagningsprogram se ut

Så, hur ska programmet se ut? Jo, det kommer bli en blandning av mat och musik. Men Benjamin kommer inte vara ensam. Utan i varje avsnitt bjuds även en gäst in.

– Jag bjuder in gäster som ibland är mina idoler, men som även är mina vänner, säger Benjamin på pressträffen och fortsätter:

– Vi lagar mat och sjunger tillsammans. Det ska vara väldigt opretentiöst och görs utan manus.

Vad programmet kommer att heta är fortfarande oklart. Det är heller inte spikat när det kommer att sändas.

Något som däremot står klart är att inspelningarna av programmet snart drar igång. Samt att serien ska ha sin premiär på TV4 våren 2021.

FOTO: Karin Törnblom/TT

LÄS ÄVEN: Sanningen bakom Bianca Ingrossos plötsliga förvandling

LÄS ÄVEN: Så mycket tjänar alla i familjen Wahlgren Ingrosso

SENASTE NYTT!