Artikeln innehåller reklamlänkar

Benjamin Ingrosso om stora viktraset: "Det var kaos"

Benjamin Ingrossos karriär går spikrakt uppåt. Nu berättar han om sina komplex – och att han förra året rasade 12 kilo i vikt.

Benjamin Ingrosso, 21, tog Sverige med storm när han vann Melodifestivalen 2018 med låten Dance you off. Efter att ha hamnat på en sjundeplats i Eurovision song contest har musikkarriären fått fart. Han är minst sagt en flickidol med trogna fans över hela världen.

Trots all uppskattning och alla framgångar har Benjamin Ingrosso kvar komplex från det att han var liten.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

När Benjamin och Felix Sandman gästar podcasten Har du sagt A får du säga B med Bianca Ingrosso, 23, och Alice Stenlöf  berättar han mer. Benjamin säger att han alltid haft svårt för att visa sin kropp och döljer ofta magen genom att hålla en hand framför. Han berättar också att han har lätt att gå upp och ner i vikt.

Fjolåret bjöd dök på ett rejält viktras. Och orsaken var uppbrottet med flickvännen Linnea Widmark.

– Första gången jag gjorde slut låg jag och hyperventilerade och grät, säger Benjamin.

 

– Du fick ju panikattacker, fyller storasyster Bianca Ingrosso i.

– Jag låg och grät i sängen och på golvet. Varje natt hyperventilerade jag, Bianca kunde vakna upp på natten och hörde mig sitta inlåst på toa och bara skrika. Det var kaos, berättar Benjamin ärligt.

I samma veva reste Benjamin Ingrosso till Los Angeles för första gången för att arbeta med sin musik. Och förändringen blev total för den unga artisten.

– Jag klippte mitt hår kort, jag gick ner 12 kilo, och jag blev en människa som inte bara pratade om mig själv utan jag ville lära känna nytt folk. Jag hittade ett nytt sätt att skriva på, jag kunde skriva om känslor som jag inte kunnat gjort tidigare.

Sedan dess har Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark hunnit bli tillsammans, göra slut och bli tillsammans igen.

– Jag gick fram och tillbaka två gånger, blev tillsammans med mitt ex den tredje gången. Så jag fick the happy ending kan man säga, sammanfattar Benjamin Ingrosso relationen med Linnea.

 

Isabella Ingrosso i Wahlgrens värld:


LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos ilska efter orden: ”Så jäkla besviken”

LÄS OCKSÅ: Fynda höstens ryggsäck – designerväskor till reducerat pris

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!