LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamin Ingrosso avslöjar oväntade detaljen om dejtinglivet

13 apr, 2023 
Simon Lundh
Benjamin Ingrosso har i dagsläget fullt upp med sin karriär.
Nu avslöjar han detaljer om sitt dejtingliv.
– Det var speciellt, säger Benjamin i ett klipp på TikTok.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrossos besked för Benjamin's – nu tackar han för sigBrand logo
Benjamin Ingrossos besked för Benjamin's – nu tackar han för sig

Benjamin Ingrosso, 25, är ständigt aktuell. Till sommaren ska han ut på turné med sin egna uppsättning som han kallar Allt det vackra sommarturné som har premiär den 2 juni i Umeå. Som sedan avslutas den 9 september i Linköping. Lägg där till att säsong 3 av matprogrammet Benjamin´s startar nästa torsdag. Där bland andra Björn Ulvaeus, 77, Carola Häggkvist, 56, och Tommy Körberg, 74, gästar programmet. Artisten har uppenbarligen ett späckat schema framöver.

Benjamin Ingrossos avslöjande om dejten

Med så mycket att göra i karriären kan det kanske vara svårt att fokusera på sitt privatliv. Trots det har Benjamin under åren dejtat och i ett klipp på Expressen Nöjes TikTok så avslöjar Benjamin den konstigaste dejten han varit på.

– Det var med en tjej som då påstod att hon inte hade någon koll på vem jag var. Vilket är... absolut... fan va fett och intressant, säger Benjamin i klippet och fortsätter berätta om dejten:

Annons

– Sen så kom vi hem till henne och så satte hon på en spellista och då spelades fyra av mina låtar. Det var speciellt. Då visade det sig att hon hade lite koll ändå, säger Benjamin till Expressen Nöje.

Vem tjejen bakom historien om Benjamins konstigaste dejt är, får vi dock inte något svar på i klippet som Expressen Nöje publicerade på TikTok.

Ryktades dejta norska influencern Frøya Sofie Winther

För fyra år sen gick Benjamin och hans ex-flickvän Linnea Widmark, 26, skilda vägar. Efter det har inte artisten bekräftat att han inte träffat någon ny. Däremot har det ryktats om att han dejtat och setts en del med den norska influencern Frøya Sofie Winther.

På Frøyas Instagram-konto kunde man då se henne dela bilder från Stockholm och taggat Benjamin på restaurangbilder. Något som han då kommenterade med hjärtan.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons