LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Benjamin efter finaldramatiken: Därför kan Felix stoppas från ESC

15 mar, 2018 
Benjamin Ingrosso tog hem vinsten i Melodifestivalen, och på en andra plats slutade vännen Felix Sandman. Men även om Felix gärna vill följa med Benjamin till Eurovision för att stötta vännen så kan han stoppas.
Annons

I helgen stod det klart att Benjamin Ingrosso, 20, kammade hem vinsten i Melodifestivalen med sitt bodrag ”Dance you off”, och i maj tävlar han i Eurovision i Portugal. Inte långt efter honom på pallplatsen kom vännen Felix Sandman, 19, på en andra plats. Felix och Benjamin har varit vänner sedan de var små, och nu är de signade av samma skivbolag. Efter Benjamins vinst kunde vi se glädjen sprudla mellan vännerna och av glädjen att döma kände sig båda två som vinnare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men trots att Felix är en nära vän till Benjamin, och trots att de hittills har delat mello-resan tillsammans är det inte säkert att Felix kommer att få följa med till Eurovision i Portugal.

– Han vill ju det, så jag hoppas att han gör det. Vi får se, vi är väldigt hysteriska han och jag tillsammans, så jag vet inte om vårt skivbolag kommer orka med oss två. Men jag hoppas att han följer med, säger Benjamin Ingrosso till Expressen.

Annons

Det kan nämligen vara en aning problematiskt jobbmässigt när artisterna umgås.

– Vi har mycket energi han och jag, och eftersom vi är så pass bra polare så blir det kanske mindre seriöst när vi hänger med varandra. Och mitt skivbolag behöver kanske lite mer seriösa stunder ibland, och då kan vi bli lite barnsliga, fortsätter han till tidningen.

HETAST PÅ HÄNT TV: FELIX SANDMAN om att mobbingen i skolan: “Våga gå din egen väg”

Men förutom att han hoppas att han får stöd av Felix på plats då hoppas han att familjen kommer att närvara på plats. Men vilka som kommer att vara där är ännu inte bestämt än.

Foto: IBL

Annons