Bengtzings klänningsmiss: ”Haha inte klokt!”

Ibland är bilden inte som verkligheten. Det är nog något som sångerskan Linda Bengtzing kan intyga efter att hon beställt en drömklänning via shopping appen Wish.

Sångerskan och artisten Linda Bengtzing, 42, hittade en alldeles ljuvligt klänning via shopping appen ”Wish” och beställde sedan sin drömklänning som packades och skickades till Sverige. Men sångerskan fick sig en rejäl chock när hon öppnade paketet – klänningen såg inte alls ut som den gjorde på bilden.

”Grisen i säcken. Grisen i klänningen.”, skriver Linda på Instagram och hänvisar sina följare att bläddra på bilden.

Kommentarsfältet har fyllts med skrattade kommentarer och igenkänning från andra som också shoppat via internet:

”Inte som på bilden men jättefin på dig ändå”, ”Hahahahaha kära söta, förlåt hahaha, du är ändå fin.” ”Haha var är släpet”, “Inte klokt ju… men snygg är du ju i alla fall!”.

Artisten hittade tillslut någon i familjen som ändå tyckte klänningen var jättefin, sin son Nisse, 3.

Om Linda och kärleken Peter Ståhlgren, 42, ska gifta sig eller inte förtäljer inte historien men med tanke på valet av klänning är kanske inte bröllopet så långt bort… Paret förlovade sig vintern 2015, något hon avslöjade på Instagram:

“Äntligen! Några dagar innan 2016 års entré hände det! Han, min fina älskling gick ner på knä och friade! Jag ska gifta mig!! Med ring på fingret ser jag fram emot ett mycket händelserikt 2016!”

Linda Bengtzing är just nu aktuell med sin första barnbok “Boxarn & Prinsessan. Äventyret på Kyrkberget”.

LÄS OCKSÅ: Bengtzings ord om sorgen berör alla: ”Tårarna bränner”

Foto: Instagram, IBL

Senaste nytt