TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Benedict Cumberbatch och fästmön väntar barn: "De svävar i det blå"

09 jan, 2015 
AvElisabeth Andersson
Fansen lär inte gilla den här nyheten, men faktum kvarstår: Allas vår favoritbritt Benedict Cumberbatch blir pappa i år.
Annons

2015 kommer att bli ett händelserikt år för Benedict Cumberbatch, 38. I maj börjar inspelningarna för Marvels ”Dr Strange” med allas vår favoritbritt i huvudrollen och många tror att han kommer bli nominerad till en Oscar för sin roll i ”The imitation game”.

Som om det inte vore nog med detta är 2015 också året då Benedict blir en DILF. I måndags avslöjades det att stjärnan och fästmön Sophie Hunter, 36, väntar tillökning.

Benedict och Sophie har en bulle i ugnen. Foto: Stella Pictures
Benedict och Sophie har en bulle i ugnen. Foto: Stella Pictures

– Jag har glädjen att kunna bekräfta att Benedict Cumberbatch och Sophie Hunter väntar sitt första barn. De svävar båda i det blå, säger en talesperson för skådisen till Mail Online.

Paret förlovade sig i november men Benedict har inte bråttom med att bli en gift man. Däremot har han länge varit sugen på att bli pappa.

– Jag kan knappt vänta tills jag får göra en intervju och bara prata om mitt barn, har han tidigare sagt till brittiska tidningen Event.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons