TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ben Mitkus visar upp stora förvandlingen

06 feb, 2020 
Alla fans undrar vart Ben Mitkus försvunnit från sociala medier och vad det är som egentligen hänt.
När han dyker upp på Grammisgalan är han knappt igenkännlig – se bild hos oss!
Annons

TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”Brand logo
TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”

Ben Mitkus, 25, är känd hos svenska folket som personen som kom trea i tv-programmet Ung och bortskämd och som en av deltagarna i Farmen VIP 2018. Men framför allt är han känd på Youtube där han har över en halv miljon prenumeranter.

Under 2018 gick han in i en relation med bloggaren Nicci Hernestig, 20. Men relationen fick ett plötsligt slut i september samma år. De hade då varit tillsammans i sju månader. Efter det har Nicci Hernestig hittat kärleken på nytt i Love Island-profilen Mathias Guss, 24, och Ben Mitkus hittade även han kärleken på nytt i Diana Baban, 27, känd från dokusåpan Ex on the Beach.

Ben Mitkus stora förvandling

När han meddelade att han skulle försvinna från sociala medier skrev han inte varför. Han nämnde inte vart han skulle eller vad det är han ska göra. Även hans flickvän Diana fick frågan om detta under en frågestund på Instagram, men hon ville inte säga någonting alls kring det. Hon bad även sina följare att inte fråga mer om Bens försvinnande då det inte är hennes sak att kommentera, menade hon på då.

När Hänt var på plats på Grammisgalan i Stockholm spanade vi Ben – som till en början var helt oigenkännlig. Han har nu klippt av sig sitt långa bruna hår och snaggat sig – samt färgat sig platinablond.

FOTO: Hänt.se

När medier frågade honom vad han sysslar med just nu ville han inte kommentera det och sa att allt var väldigt ”hemligt”. Tidigare under dagen gjorde han dock ett mystiskt inlägg på Instagram, för första gången sedan han försvann, där han skrev “imorgon”.

FOTO: Ola Axman/TT/Instagram

Annons