LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ben Mitkus svarar på romansryktet om Amanda Strand

11 dec, 2018 
AvStina Dahlgren
ben mitkus och amanda strand
Följarna spekulerar vilt i om det är en romans mellan Ben Mitkus och Amanda Strand. Nu berättar Youtubestjärnan sanningen om deras relation.
Annons

Ben Mitkus, 23, är en av Sveriges största youtubers. Han har över en halv miljon prenumeranter och hundratusentals visningar på varje klipp han lägger upp.

Han var tidigare ihop med bloggerskan Nicci Hernestig, 19. Paret bodde ihop och hade en gemensam Youtubekanal, men tidigare i år tog förhållandet slut. En förkrossad Ben berättade för sina följare att han hade blivit dumpad. Han fick ett oerhört stort stöd från följarna och lever idag det glada singellivet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ben blir numera ofta hopkopplad med olika tjejer, bland annat med Paradise hotel-profilen Emma Hellström, 25. Hon förnekade dock att det var något mellan henne och Ben.

Den senaste tiden har han umgåtts väldigt mycket med en annan youtuber – Amanda Strand. De har rest ihop och syns ofta på varandras social medier. Nu spekulerar fansen i om det är så att Ben har hittat kärleken igen. I en av hans videos åker de två till Ullared tillsammans och romansryktet tog fart med en gång.

Annons

”Verkar vara som att det är någonting mellan Ben och Amanda.”

”Asså ni passar så bra tillsammans”.

”Kan tänka mig att ni är ihop”.

”Vänta vänta vänta, har jag missat något? Är Ben och Amanda ihop?” är bara några av de kommentarer som trillat in under klippet.

”Bra kemi mellan oss”

Nu berättar Ben sanningen för Hänt.

– Vi är bara vänner, säger han bestämt.

Han berättar att de två har känt varandra i många år och hänger både ofta och gärna. Han tycker inte att det är konstigt att folk spekulerar i om de är ett par, tvärtom tycker han till och med att det är lite kul.

– Jag tror att folk ser att det är en bra kemi mellan oss och då blir det säkert så här ”shit de är mer än vänner”. Men vi är bara vänner verkligen, säger han.

FOTO: Instagram, Youtube, IBL

Annons