Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter spekulationerna – Ben och Diana bekräftar relationen

19 feb, 2019 
Diana Baban och Ben Mitkus är ett par
Under flera veckor har det spekulerats i huruvida youtubern Ben Mitkus har hittat kärleken på nytt. Nu bekräftar han relationen med den före detta Ex on the Beach-deltagaren Diana Baban.
Annons

Det har minst sagt stormat kring Youtube-profilen Ben Mitkus, 24, kärleksliv de senaste månaderna. 2018 blev han tillsammans med bloggaren Nicci Hernestig, 19, men strax därefter bestämde de sig för att gå skilda vägar.

Efter uppbrottet har Nicci hittat kärleken på nytt i Love Island-profilen Mathias Guss, 23. Sedan en tid tillbaka har fansen haft anledning att tro att även Ben har träffat någon ny. Detta efter att Diana Baban, 26, känd från dokusåpan Ex on the Beach, börjat synas allt mer ofta i Bens sociala medier.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tidigare i år fick Diana Baban frågan om hon och Ben är tillsammans. Hon besvarade denna på sin Instagram:

Jag och Ben är inte tillsammans. Vi träffas och trivs”, sa hon vid tillfället om hennes och Bens relation.

Diana Baban och Ben Mitkus bekräftar relationen

I en video på sitt Youtube-konto väljer Ben Mitkus nu att bekräfta att han och Diana är mer än vänner.

Annons

– Vi har träffats väldigt länge nu och bor i princip tillsammans. Vi har det jättebra. Vi har inget datum, men man skulle kunna säga att vi är ett par. Vi har inte satt någon stämpel ännu, säger Ben.

Diana och Ben befann sig nyss på Island tillsammans – en resa som gjorde att hans följare nästan blev övertygade om att han inte längre är singel. Nu berättar Ben att han är glad över att han och Diana inte blev tillsammans direkt utan valde att ta det lugnt och lära känna varandra först.

– Det känns väldigt genuint. Diana har fötterna på jorden och är jättesnäll, säger han.

Det nyblivna paret har dock inte haft en lätt resa tillsammans. Diana Baban är nämligen kompis med Ben Miktus före detta flickvän, My Karlberg, 20. My har varit öppen med att hon inte är glad över vännens romans med exet. Diana svarade nyligen på frågan hur det känns att My Karlberg inte vill ha något med henne att göra längre:

Jag tycker självklart att det är supertråkigt. Men om hon känner så och vill ha det på det viset så får jag acceptera det”, svarade Diana.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Ola Axman/TT

Annons