LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ben Mitkus klar för Melodifestivalen 2019 – enligt uppgifter

01 nov, 2018 
Hans & Anna Shimoda
Ben Mitkus är klar för Melodifestivalen 2019 enligt Hänts källor.
Youtubern och Ung och bortskämd-profilen Ben Mitkus är klar för Melodifestivalen 2019 anger en källa till Hänt. Själv är Ben fåordig när Hänt når honom.
Annons

Uppladdningen inför Melodifestivalen 2019 är i full gång. Nästa års artister kommer att presenteras under slutet av november. Några artister är redan klara enligt Aftonbladet, däribland Ann-Louise Hanson, 74, Wiktoria Johansson, 21, och Magnus Carlsson, 44.

Nu kan Hänt avslöja att två Youtube-fenomen är högaktuella för Mellon; Vlad Reiser, 25, och Ben Mitkus, 23. Den sistnämnde har varit med i Ung och bortskämd, samt i Farmen VIP förra året. Han har även varit omskriven den senaste tiden för sitt förhållande med bloggaren Nicci Hernestig, 19.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt källor till Hänt är SVT och Christer Björkman, 61, mycket intresserade av killarnas räckvidd när det kommer till antal följare. Ben har till exempel 349 000 följare på Instagram och över en halv miljon som prenumererar på hans Youtube-kanal. Något SVT är mycket sugna på att få ta del av.

– De för samtal med SVT och det är i stort sett klart att de ska vara med. Det fattas bara en underskrift, säger en källa till Hänt.

Annons

När Hänt når Ben Mitkus är han fåordig och hemlighetsfull.

– Det hade varit jättekul att vara med, men jag har tackat nej tidigare till att vara med som mig själv. Alltså som Ben Mitkus. Men som en karaktärsgrej skulle det kanske vara intressant, säger han och skrattar.

Gillar du Melodifestivalen?

– Ja, jag gillar programmet. Jag brukar följa det och har tänkt ”vad kul det skulle vara att vara där”, säger Ben Mitkus och avslutar samtalet.

Ben är som sagt omskriven den senaste tiden för att han blev dumpad av Nicci Hernestig. Han lade ut en story på sitt Instagramkonto där han skrev ”Jahopp då vart man dumpad”.

Efter det fick Nicci Hernestig ta emot hatiska kommentarer från Bens fans.

”Vad är det då som gör mig till en “hora”, “golddigger”, att jag ska gå och dö eller ta livet av mig eller att jag kommer få stryk om dom möter mig ute. Jag är vidrig, äcklig och jag borde inte finnas och flera undrar hur min mamma känner över att ha fött en horunge”, skrev Nicci på sin blogg.

Ben Mitkus gick till slut ut och tog sitt ex i försvar.

”Känns så tråkigt att se mina egna följare skriva så hemska saker till Nicci. Ni får tycka och tänka vad ni vill men att kränka en person så hårt är inte schysst”, skrev han.

FOTO: Stella

Annons