Ben Mitkus ord efter träffen med Camilla i Ensam mamma söker

Ben Mitkus ärliga ord om vännen Markus efter träffen med Camilla Backman i Ensam mamma söker.

I kvällens avsnitt av Ensam mamma söker dyker Youtubern Ben Mitkus upp när Camilla Backman hälsar på hemma hos en av killarna, som är en vän till Ben. Där och då passar han på att fråga ut sin kompis potentiella framtida tjej.

I veckans avsnitt av realityserien Ensam mamma söker på TV3 hälsar mammorna på hemma hos killarna som är kvar. Camilla Backman, 31, besöker bland annat Markus Rotstam, 24, i Stockholm.

– Det känns fett skönt nu att hänga med Camilla. Det känns som att hon har jävligt roligt med mig, det känns som att hon trivs med mig och när vi träffar mina kompisar så får hon en lite större inblick i mitt liv, säger Markus innan de anländer till en restaurang där de ska träffa hans kompisar.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Bland kompisarna finns ingen mindre än Youtube-stjärnan Ben Mitkus, 24, som passar på att ställa många frågor under kvällens gång. Han är bland annat nyfiken på den sjuåriga ålderskillnaden mellan Markus och Camilla Backman.

– Du gillar så här, yngre eller? frågar Ben och vänder sig mot Camilla.

– Ja, vi har snackat om det fett mycket alltså, säger Markus och Camilla flikar in:

– Nej men alltså någonstans så får man släppa det lite.

”Vet inte vad Markus håller på med”

En annan sak som Ben Mitkus vill veta mer om är Camillas barn. När han får veta att hon har en son, vänder sig Ben till Markus för att klargöra var han ställer sig i den frågan.

– Och alltså vad tycker du om det? Alltså så här, om barnet växer upp med dig, så kommer du bli pappan, isch, frågar Ben.

Camilla skrattar och säger att hon tycker det är skönt att Ben grillar Markus.

Men Youtube-stjärnan verkar förvirrad efter mötet med kompisens potentiella framtida tjej.

– Jag vet inte vad Markus håller på med. Hans typ av tjej är inte någon som har barn och det är inte någon som är äldre än han, det är oftast mycket yngre. Alltså jag känner honom riktigt bra, så jag vet själv att det här är… jag vet inte vad han gör, avslöjar Ben när han är en bit bort från sällskapet.

Trots att Camilla Backman inte verkar vara en tjej som kompisarna är vana att se Markus med, så är ändå hon nöjd efteråt.

– Alltså man har ju kul med Markus, man skrattar jättemycket. Och sedan så är hans vänner raka och ärliga. Och det finns en omogen sida självklart, men jag kan också se sidor som är mognare. Han är definitivt en favorit, säger Camilla.

Ensam mamma söker sänds på tisdagar kl 21.00 på TV3, Viaplay och Viafree.

LÄS MER: Ben Mitkus avslöjar: SVT stoppade min låt från Melodifestivalen

LÄS MER: TV3-mamman Camilla Backmans otäcka skada i Ensam mamma söker

FOTO: TV3