LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bella Andersson singel igen – efter nya relationsavslöjandet

15 sep, 2020 
Bella Andersson
Efter uppbrottet med Arvid Stenbäcken fann Bella Andersson kärleken igen.
Nu delar hon med sig av ett nytt relationsbesked och öppnar upp om tankarna kring förhållanden.
”Kroppen går sönder och ångest kommer”, skriver Bella på Instagram.
Annons
Intervju med Elin ”Woodie” SkogBrand logo
Intervju med Elin ”Woodie” Skog

Efter att ha medverkat i Paradise Hotel och Celebrity Ex on the Beach är Bella Andersson, 24, ett välkänt ansikte för det svenska folket.

Under inspelningarna av Paradise Hotel fann Bella kärleken i Arvid Stenbäcken, 27, och duon kom att ha ett omskrivet förhållande som kantades av flera offentliga bråk.

Fann kärleken på nytt

När relationen sedan hade fått ett slut återförenades Bella och Arvid i Brasilien under Celebrity Ex on the Beach. Några månader efter hemkomsten visade det sig att paret inte var tillsammans, utan Bella hade istället funnit kärleken på annat håll.

Det var i en video på Youtube som Bella först avslöjade att det fanns en ny kille i hennes liv. Den hemlige mannen hade däremot gjort Bella besviken vid tidpunkten men när Hänt sedan pratade med henne under sommaren hade de hittat tillbaka till varandra.

– Det har varit lite upp och ner. Sen hittade jag en kille som jag verkligen fick tycke för, väldigt mycket. Sen hände lite saker men nu är vi på banan igen och det känns bra, så just nu går det bra, sa då Bella till Hänt.

Annons

Nya relationsbeskedet – plötsliga vändningen

Nu visar sig Bellas kärleksliv dock förändrats igen. I en uppdatering på Instagram story svarar hon på frågan huruvida hon träffar någon för tillfället.

Du kallar det osäkerhet, jag kallar det att vara säker på att jag inte hamnar i samma skit igen. Så nej jag är singel och redo för mingel”, skriver Bella.

I ytterligare en uppdatering utvecklar Bella om sina tankar kring relationer baserat på vad hon lärt sig av sina tidigare förhållanden.

Idag så tar jag inte så mycket när det gäller en relation. Jag kommer aldrig att tillåta mig själv att må dåligt igen, inte på det sättet. Inte det sättet då hela kroppen går sönder och ångest kommer när man är osams osv. Man ska höja varandra i en relation, man ska inte vilja hämnas på varandra för att man är arg, man ska lyssna på varandra och mötas på mitten, man kan inta bara köra över den andra personen för att man tycker att man har rätt”, skriver Bella och fortsätter:

Annons

Och idag så fort jag känner en känsla av ångest och att jag blir kvävd, håller tillbaka mina känslor och bara får panik för att min partner inte är villig att förstå mig och vill göra mig ledsen istället för att lösa saker, då drar jag. Jag kollar inte ens bak då, för jag kommer aldrig någonsin mer förminska mina känslor och kväva mig själv för en annan. Jag sträcker alltid ut en hand och vill ha en partner som gör detsamma, möter mig halvvägs öven när han inte håller med mig fullt ut. För det är så en sund relation ska fungera, man kompromissar och man försöker alltid för den andra trygg, inte försöka såra sin partner mer.”

Hänt har varit i kontakt med Bella Andersson som avböjt intervju.

FOTO: Mickan Palmqvist/TT/Linus Hallsenius/Dplay

Annons