Bella Andersson om relationen med Arvid Stenbäcken efter uppbrottet

Paradise hotel-Gabriella ”Bella” Andersson om relationen mellan henne och Arvid Stenbäcken efter uppbrottet.

Gabriella ”Bella” Andersson och Arvid Stenbäcken föll för varandra under Paradise hotel och kärleken spirade även efter inspelningarna.
Men i somras gick de skilda vägar. Nu berättar Bella om hur deras relation ser ut idag.
Theos kärleksbesked efter PH
Slå på ljud

Arvid Stenbäcken, 26, gjorde sin andra säsong av TV3:s populära dokusåpa Paradise hotel när han träffade Gabriella ”Bella” Andersson, 25, som också medverkade i programmet. Det dröjde inte länge innan de båda fattade tycke för varandra – och under säsongen fick tv-tittarna se starten på en kärlekssaga som skulle fortsätta även när kamerorna slocknat.

Väl hemma fortsatte kärleken spira och de blev ett par. Men deras relation blev inte helt konfliktfri. Redan under inspelningen av Paradise hotel prövades förhållandet då Arvid Stenbäcken var otrogen mot Bella med en annan Paradise hotel-deltagare, vilket tärde på relationen även hemma i Sverige.

I en video på Youtube berättade Arvid Stenbäcken att han väntade ett par veckor med att berätta för Bella om sveket när han kom hem.

– Jag och Bella hade en väldigt strulig period när vi kom hem och jag var övertygad om att jag inte hade en chans att få henne tillbaka, berättade han i videon.

Men trots den tuffa tiden lyckades Bella och Arvid utveckla en kärleksfull relation, där de jobbade på att bygga upp en tillit på nytt. Allt var tillsynes bra mellan dem, fram tills sommaren då deras följare började bli oroliga över relationen. Arvid och Bella hade då inte setts tillsammans på flera veckor och på sociala medier strömmade frågor in om de hade gått skilda vägar.

Till slut valde Bella Andersson att bryta tystnaden om situationen i en lång video på sin Instagram story.

– Vi två just nu, alltså komplicerat… Jag vill inte dela med mig av någonting utan att han är med på det heller. Jag vill inte göra det mot honom. Det jag kan säga är… jag tycker det handlar mycket om respekt från bådas håll. Vi har levt med varandra, vi har älskat varandra och vi älskar varandra fortfarande, inget snack om saken.

Vad som faktiskt hade hänt ville Bella inte säga någonting om då, men förklarade att hon valt att ta en paus från allt och flytta hem till Norrköping.

Arvid bekräftade uppbrottet

Från Arvid Stenbäckens håll var det fortsatt tyst kring saken – fram tills i augusti. Då tog han bladet från munnen och avslöjade att relationen var över.

”Då är det officiellt. Jag och Bella är inte ett par. Det kommer aldrig bli vi igen, och jag kommer snart förklara för alla er varför”, skrev han i storyn.

Ett par dagar senare höll Arvid en frågestund på Instagram och valde då att svara på frågor om hur relationen med Bella såg ut då.

”Hur känns allt med Bella?”, undrade en följare, varpå Arvid svarade:

”Det är tufft! Man måste också förstå att hon är min bästa vän”.

Arvid avslöjade samtidigt att han inte hade börjat dejta någon annan och att han hoppades att han och Bella skulle kunna lösa sina problem i framtiden. När en följare frågade ifall han fortfarande hade känslor för Bella skrev Arvid:

”Kommer alltid att älska den tjejen på ett eller annat sätt”.

Bella om relationen idag

Det har nu gått tre månader sedan förhållandet tog slut, men än är följarna nyfikna på det forna parets relation. I en frågestund på Instagram story svarar Bella Andersson på en fråga hon fått gällande Arvid. Hon förklarar att relationen mellan dem är som en berg- och dalbana, men att de fortsätter ha kontakt.

”Har du någon kontakt med Arvid? Saknar du honom?”, frågar en följare.

Och Bella svarar:

”Ja vi har kontakt… Saknar honom varje dag”.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN