LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bella Anderssons nya skönhetsingrepp – ryter ifrån mot kritiken

18 sep, 2020 
Bellan Anderssons nya skönhetsingrepp
Paradise hotel-profilen Bella Andersson har länge varit öppen med att hon är för skönhetsingrepp.
Men efter att hon visat upp sitt senaste ingrepp har det riktats en hel del kritik mot henne, något som lett till att hon nu ryter ifrån.
Annons
Bella Andersson om nya skönhetsingreppet – ryter ifrån mot kritikenBrand logo
Bella Andersson om nya skönhetsingreppet – ryter ifrån mot kritiken

Gabriella “Bella” Andersson, 25, gjorde sin tv-debut när hon klev in i Paradise hotel. Förutom vistelsen i Mexiko har Bella även dykt upp i tv-programmet Celebrity Ex ont the beach som spelades in i Brasilien förra året.

Efter sin medverkan i tv-programmen har Bella uppdaterat sina sociala kanaler flitigt för att ge fansen ett händelserikt flöde att följa. Ett ämne som Bella verkar brinna lite extra för är skönhetsingrepp, då det ofta kommit på tal. Hon har tidigare berättat att hon står för att hon tycker att alla ska få göra vad de vill med sina utseenden, samt att hon själv förändrat en del med sitt eget utseende.

Bella ryter ifrån efter kritiken

I dagarna visar Bella upp sitt nya ingrepp, ett så kallat ”Hollywood-smile”. Det går till på så vis att originaltänderna slipas ned för att sedan kunna ersättas med nya tänder, en slags tandfasad.

Bella Andersson visar upp nya tänderna
FOTO: Instagram

När Bella delat med sig av sina nya tänder får hon enormt mycket kärlek och boost av följarna. Men sedan är det även några som ger kritik istället för kärlek, något som lett till att Bella nu ryter ifrån på Instagram.

Annons

”Ni bombar med KÄRLEK! Älskar er, tack snälla!!!! MEN så har vi vissa trötta gåsar som alltid glider in. Haha de sjukaste var att jag var nojig att det INTE skulle va tillräckligt vitt, för det var det jag ville ha”, skriver Bella Andersson och fyller i med tre upp- och nedvända smileys. Hon fortsätter:

”Jag bad om de vitaste och gör jag något då MAXAR jag. Jag är ingen mellanmjölk för jag ÄLSKAR att sticka ut och jag ÄLSKAR att vara extra. Tur att vi alla tycker olika. Men det är så typiskt, för vi tjejer som gör vissa saker med våra utseenden, vi klagar ju aldrig på de tjejer som inte vill göra saker med sitt utseende? Så sluta kommentera andra kvinnors utseende”.

Bella Andersson ryter ifrån på Instagram
FOTO: Instagram

Bellas egna ord om skönhetsingreppet

När Hänt når Bella visar det sig att hon är riktigt nöjd över sina nya tänder.

– Jag är jättenöjd, och allt har gått jättebra, säger hon till Hänt.

När hon får frågan om det var en smärtsam process att genomgå visar det sig att det inte ens har känts av.

– Det var inte smärtsamt då man är bedövad under processen, berättar Bella för Hänt.

Slutet gott, allting gott!

FOTO: Youtube, Instagram

Annons