Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bella Andersson och Arvid Stenbäckens nya barnbesked: ”Fasar”

17 maj, 2019 
AvElin Möllervärn
Arvid och Bella
Bella Andersson och Arvid Stenbäcken blev tillsammans efter att ha träffats i årets säsong av Paradise hotel. Nu berättar paret om det nya barnbeskedet.
Annons
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”Brand logo
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”

Årets säsong av dokusåpan Paradise hotel är över och det var Hannah ”HK” Klostermann som stod som ensam segrare. Två andra deltagare som sågs flitigt i tv-rutan under säsongen var Gabriella ”Bella” Andersson och Arvid Stenbäcken, som efter programmet även blev ett par.

Det dröjde dock innan paret gick in i kärleksrollen på riktigt. Med en distans mellan Stockholm och Göteborg, och med vetskapen om att Arvid var otrogen mot Bella i programmet, tog det ett tag innan hon kunde förlåta honom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bella har tidigare uttalat sig om händelsen på Instagram story, där hon berättade hur hon bearbetat otroheten.

Tack för allt fint ni skriver till mig och stöttar mig genom denna kväll. Jag uppskattar det så mycket. Det är självklart jobbigt att veta om att detta sänds idag, trots att jag visste att detta skulle komma… Jag och Arvid har gått vidare från detta då det hände för ett halvår sedan och vi inledde ett förhållande när vi kom hem”, skrev Bella vid tillfället.

Annons

https://www.instagram.com/p/BxKOcN2pS52/

Bella Anderssons ord om framtida barn med Arvid Stenbäcken

Bella har nu förlåtit Arvid och paret kilar stadigare än någonsin. I programmet Paradise hotel – Efter festen, berättar Bella Andersson att hon är orolig för sina framtida barn med pojkvännen, eftersom båda två var galna som tonåringar.

– Jag spårade ut rätt rejält när jag blev tonåring. Det var väldigt mycket kaos, det var drama, det var alkohol, det var fest. Det var killar hit och dit. Jag kunde ringa mamma och säga jag kommer hem ett på natten, nej jag kom hem ett på dagen nästa dag och hade inte hört av mig.

Hon fortsätter:

– Asså jag och Arvid har sagt det att när vi får barn, jag och han fasar för dom barnen. Jag får ont i magen bara jag tänker på hur mamma har haft det med mig, så kan man tänka sig en Arvid. Alltså åh tjena, säger hon.

FOTO: TT

Annons