LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bella Andersson avslöjar sanningen – därför håller hon kärleken hemlig

08 sep, 2020 
Bella Andersson.
Bella Andersson har en ny kärlek – som hon inte säger namnet på.
Nu berättar hon varför han hålls hemlig.
– Han kommer väl ut någon gång på mina sociala medier hoppas jag, säger hon i en video på Youtube.
Annons

Allt om Margaux DietzBrand logo
Allt om Margaux Dietz

Dokusåpaprofilen Gabriella ”Bella” Andersson, 24, blev ett välkänt ansikte för stora delar av svenska folket när hon medverkade i Paradise hotel. Under inspelningen av dokusåpan fann hon kärleken i Arvid Stenbäcken, 27, och deras förhållande har varit minst sagt stormigt.

Efter att relationen tog slut begav sig både Bella och Arvid till inspelningen av Celebrity Ex on the Beach. I dokusåpan kunde Dplay-tittarna i våras se deras av-och-på-relation men i dag är det över mellan det forna paret.

I somras publicerade Bella en video på sin Youtube-kanal där hon berättade att hon träffat en ny kille. Relationen hade dock inte fått en allt för bra start då Bella berättade att killen gjort henne besviken.

– Det är skittråkigt att jag har öppnat mitt hjärta för en kille och han krossade det, sa Bella i videon.

Nu berättar Bella i en video med Smail Alihodzic, 29, om sin nya kärlek. Smail frågar om Bellas relationsstatus varpå han får ett luddigt svar tillbaka.

Annons

– Jag har sagt att mina offentliga relationer hädanefter.. Jag kommer inte dela med mig av dom på sociala medier. Det är för påfrestande, att folk ska lägga sig i och sådär. Sen är jag nog för skadad från mitt förra förhållande med allt det där, säger hon i videon.

Därför håller hon kärleken hemlig

Smail fortsätter då att ställa frågor kring den nya kärleken i Bellas liv, men hon är fåordig kring hans identitet.

– Jag vill inte gå ut med det förrän det är hundra procent vi liksom. Så länge vi är lite fram och tillbaka vill jag inte säga helt.

– Men jag tycker om en speciell kille. Han kommer väl ut någon gång på mina sociala medier hoppas jag, säger hon i videon.

Inte en offentlig person

Bella fortsätter med att berätta att hennes nya kärlek inte är någon offentlig person, utan en person som hon känt sedan tidigare och som även kommer ifrån hennes hemstad.

– Detta är en kille jag känt sedan innan, han är hemifrån. Han är inte en offentlig person och det är kanske därför  jag inte vill dela med mig om något kring honom heller, säger hon.

Annons

När Smail då frågar om det spelar henne någon roll om hon dejtar en offentlig eller icke offentlig person svarar Bella att det inte spelar henne någon roll, men att hon förstår om hennes kille som inte är van vid offentligheten måste vänja sig vid hennes livsstil.

– Det spelar ingen roll, men det är mer för honom att ta in honom i allt det här är väldigt blottande livet. Vissa grejer är svåra att förstå när man inte är offentlig, säger hon i videon.

FOTO: TT

Annons