Bekräftat: Prins Harry och Meghan Markle flyttar ut från Kensington palace

Prins Harry och Meghan Markle flyttar från Kensington palace

Prins Harry och Meghan Markle har bott i Kensington palace sedan de gifte sig i maj. Men nu flyttar de ut – och teorierna är att det handlar om osämja med brodern prins William och hans fru Kate Middleton.

De rykten som cirkulerat den senaste veckan är sanna. Prins Harry, 34, och Meghan Markle, 37, kommer flytta ut från Kensington palace. Nyheten om flytten avslöjades under lördagen – och nu spekuleras det om att det kan vara en tvist mellan prins Harry, prins William, 36, och deras fruar som har lett fram till beslutet, skriver The Sun.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Redan under nästa månad är tanken att prins Harry och Meghan Markle ska lämna hemmet i Kensington palace och i stället starta ett nytt liv i Frogmore Cottage i Windsor. Ett nytt hem med tio rum, som getts som gåva till prinsparet av drottning Elizabeth, 92. Ett perfekt hem att välkomna deras väntade bebis som är beräknad under våren.

Spänt mellan prinsbröderna

Enligt The Sun hade prins Harry och Meghan Markle planerat att flytta in i en av de större lägenheterna i Kensington palace, men en uppgifter från en källa säger att det har varit ”spänt mellan bröderna” och att Meghan och Harry ”ville ge sig i väg på egen hand”.

Frogmore Cottage, bostaden som prins Harry och Meghan kommer flytta till, är i behov av renovering för att åter bli ett lyxigt hem för familjen. Enligt The Sun kommer kostnaden för renoveringen betalas av skattebetalarna.

Att kalla huset för en cottage (stuga på svenska) är väldigt blygsamt sätt att beskriva den fantastiska egendomen, som ligger på samma mark som Windsor slott ungefär en timme utanför London.

Frogmore Cottage har tio rum och har 35 hektar av tillhörande mark. När renoveringen är klar kommer det bli ett lyxigt hem med en ny barnkammare, ett gym och en yogastudio. I dagsläget är huset uppdelat i fem delar, där slottspersonalen har bott.

Under lördagen gick Kensington palace ut med ett offentligt uttalande om den kommande flytten.

”Hertigen och hertiginnan av Sussex kommer flytta till Frogmore Cottage i Windsor tidigt nästa år i samband med att de förbereder sig för välkomnandet av deras första barn”.

LÄS OCKSÅ: Efter babybeskedet: Meghan Markle och prins Harry tar paus

LÄS OCKSÅ: Glädjebeskedet: Prins Harry och Meghan Markle väntar barn

FOTO: IBL