LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bekräftat: Nina Glimsell Udovicic gör comeback i Paradise hotel

26 aug, 2019 
AvAgnethe Alm
Nina Glimsell Udovicic är tillbaka i Paradise hotel 2019 efter uppbrottet från Marcelo Peña.
Nina Glimsell Udovicic kommer tillbaka till TV3:s populära dokusåpa Paradise hotel. Senast vi såg henne i programmet var 2018 då hon fann kärleken i Marcelo Peña.
Annons
Marcelo Peña gör comeback i Paradise hotelBrand logo
Marcelo Peña gör comeback i Paradise hotel

Nina Glimsell Udovicic, 25, gjorde entré i TV3:s dokusåpa Paradise Hotel 2018 och var då den allra första deltagaren som avslöjades för säsongen. Men hennes namn var på folks läppar redan innan dess. Hon hade nämligen delat bilder på sig själv och Marcelo Peña, 27, på sociala medier. Marcelo Peña var då känd från dokusåporna Big Brother och Temptation Island.

Inför programstarten spekulerade både Nina Glimsell Udovicic och Marcelo Peñas följare om det fanns kärlek i luften mellan de två tv-profilerna. Och vissa hade sina misstankar om att de hade träffats under inspelningen av Paradise Hotel.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När säsongen väl var igång fick följarna svar på sina undringar. Framför kamerorna fann de varandra och påbörjade en kärlekssaga som fortsatte även efter inspelningarna. Väl hemma i Sverige flyttade paret ihop och började dessutom prata om framtida barnplaner och giftermål.

Nina Glimsell bekräftade uppbrottet

Men i mars avslöjade Nina i en Youtube-video att paret gått skilda vägar efter ungefär ett år tillsammans.

Annons

– Vi har gått skilda vägar, vilket de flesta förstår nu. Det var ett otroligt tufft break-up om man säger så. Men oavsett vad Marcelo har gjort mot mig, vad han har gjort för beslut i vår relation eller vad som helst så vill inte jag prata illa om honom, sa Nina i videon och fortsatte:

– Oavsett vad Marcelo har utsatt mig för så var han mitt livs kärlek.

I en ny video avslöjade hon senare att hon börjat träffa någon ny, efter att ha fått frågan från sina följare. Däremot var relationen inte mer än vänskaplig, förklarade hon.

– Ja, jag träffar någon och vi ser oss mer som vänner. Vi gillar att umgås jättemycket med varandra och mer än så vill jag typ inte säga. Nej, men alltså jag träffar inte någon på ett seriöst sätt, jag är absolut inte i något förhållande, jag är inte i närheten av att skaffa en relation utan jag fokuserar på mig själv. Men givetvis så träffar jag också andra, sa Nina i videon.

Annons

Marcelo Peñas relation med Emilia Wahlund

Under våren kom uppgifter om att Marcelo Peña träffat en ny tjej, nämligen Emilia Wahlund, 19. När Hänt pratade med Marcelo i maj förklarade han dock att relation med Emilia inte var seriös.

– Det jag ser mest fram emot i sommar är att bara vara med vänner och festa och ha det kul. Jag har varit i ett förhållande varenda jävla sommar känns det som, så den här sommaren ska jag bara njuta av min egen tid och inte behöva tänka på att ta hänsyn till någon annan person. Jag är sån människa som njuter av minsta lilla, en riktig livsnjutare. Det kommer förhoppningsvis att bli mycket tjejer i sommar, sa Marcelo till Hänt.

På den direkta frågan om han och Emilia var ett par svarade Marcelo då:

– Nej. Emilia är en jättefin tjej, men vi är inte tillsammans. Jag vill inte ingjuta några falska förhoppningar i henne. Tvärtom. Jag är väldigt mycket singel och det vill jag som sagt vara den här sommaren.

Annons

Trots att Marcelo Peña och Emilia Wahlund inte har bekräftat att de numera är ett par syns de flitigt i varandras sociala kanaler. Emilia Wahlund har även fler gånger uttryckt hur mycket hon tycker om och älskar Marcelo.

Nina Glimsells comeback i Paradise hotel

Nyligen avslöjades det att Marcelo Peña kommer tillbaka i ännu en säsong av Paradise hotel på TV3 och Viafree. Den 2 september sätter den sprillans nya säsongen igång – och nu är det även känt att även Nina Glimsell Udovicic gör comeback i programmet.

– Nina Glimsell kommer in senare i säsongen som deltagare, bekräftar Paradise Hotels pressansvarig Michelle Baumann för Hänt.

På Instagram har Paradise Hotel delat nyheten med sina följare i form av en video där Nina introducerar sig inför den nya säsongen.

– Sist jag var här så blev jag och Marcelo kära i varandra. Vi flyttade ihop och jag fick reda på att han skulle vara med i Paradise hotel. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så ledsen som jag var. Hela mitt liv försvann under fötterna verkligen, säger Nina i videon.

Annons

Hon fortsätter:

– Det tog ett tag innan jag kom över Marcelo, men nu är jag definitivt det. När man väl vaknar upp så finns det inget att kolla tillbaka på.

Inspelningarna av programmet ägde rum strax efter att Nina och Marcelo hade gjort slut. För Hänt berättade Marcelo Peña i förra veckan om hur det kändes att ge sig an en ny Paradise hotel-säsong så kort inpå kärlekskraschen.

Det är ju så klart aldrig lätt när man gör slut med någon, dock så hade jag tänkt att gå vidare från vårt förhållande flera månader tidigare så mentalt var jag rätt förberedd på att leva solo. Direkt efter knackade Paradise på dörren och då var det svårt att tacka nej”, skrev Marcelo till Hänt.

FOTO: TT/Robin Lorentz-Allard, Viafree

Annons