TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Unga mammor-Julia väntar barn med kärleken: ”Så glada”

25 nov, 2018 
AvAgnethe Alm
Unga mammor-Julia Bergman ska få ett barn till efter Millan, 3.
I fyra säsonger har vi fått följa Julia Bergmans liv med 3-årige sonen Milan i Unga mammor på TV3. Nu avslöjar Julia den glädjande nyheten att familjen väntar tillökning.
Annons

Julia Bergman, 23, har blivit ett känt ansikte för många i och med hennes deltagande i realityserien Unga mammor på Tv3. I programmet har tittarna har fått följa hennes liv tillsammans med sonen Milan, 3, och pojkvännen Dennis Eveberg. Nu avslöjar hon att familjen väntar tillökning.

Instagram delar Julia med sig av den stora nyheten och skriver med stora bokstäver: ”VI SKA HA BARN”.

”Om allt går som det ska så ska Milan alltså bli storebror i april och vår familj växer från tre till FYRA stycken. Vi är så glada och ser verkligen fram emot vår nya familjemedlem”, skriver Julia Bergman.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På bilden står Julia Bergman på en strand vid sidan om pojkvännen Dennis men ingen gravidmage syns till trots vecka 19. Anledningen är att det är att Julia inte fått någon mage än, skriver hon.

”Så den bilden får vänta”, konstaterar hon.

I ett Youtube-videon berättar Julia Bergman vidare om känslan över att bli tvåbarnsmamma. Hon har länge varit öppen med att hon vill ha fler barn, men har också sagt att ”det får komma när det kommer”. Senast för bara ett par veckor sedan berättade hon att viljan att få fler barn fanns där, men att hon inte visste när det skulle bli av. Men då höll hon inne på en stor hemlighet…

Annons

Redan en stolt storebror

I den nya Youtube-videon firar hon den glädjande nyheten med sonen Milan, som ser väldigt nöjd ut över att snart få en lillebror eller lillasyster.

– Vad ska du gör med bebisen för något? frågar Julia och Milan svarar:

– Krama, pussa, leka, sjunga sånger och klappa.

– Wow, ska du lära den allt? säger Julia tillbaka och fortsätter:

– Du kommer bli världens bästa storebror.

Det är minst sagt en glad Julia och en glad Milan som spelar in videoklippet.

– Lyckan här hemma är total och vi ser verkligen fram emot att bebisen ska komma, säger Julia i videon.

När Julia Bergman var och hälsade på pojkvännen Dennis i Kanada, där han bor just nu, passade de på att göra ett ultraljud. Ett sådant litet knytte! Bebisen i magen är Julias och Dennis första gemensamma barn och om allt går bra är den beräknad att komma till världen i april. Redan nu kallar de barnet för en han inne i magen, berättar Julia.

– Så det hade varit konstigt om det blir en flicka. Men som sagt, vad som helst är välkommet. Vi är så glada och ser så mycket fram emot bebisen ska komma.

Stort grattis och all lycka önskar vi på Hänt!

FOTO: Instagram, Youtube

Annons