TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bea Szenfeld fick vänta 15 år på kärleken Jesper: "Han var upptagen med snygga rockbrudar"

02 feb, 2016 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Äntligen märkt för livet. Kändisdesignern Bea Szenfeld har blivit handlöst förälskad i tatueraren Jesper Lagergren.
Annons

I somras träffades kreativa modedesignern Bea Szenfeld, 43, av Amors pilar. Svaret på hennes erotiska drömmar? Tatueraren Jesper Lagergren, 41, en nygammal bekant.

Bea Szenfeld visade upp nya pojkvännen Jesper Lagergren på årets Guldbaggegala.
Bea Szenfeld visade upp nya pojkvännen Jesper Lagergren på årets Guldbaggegala.

– Vi träffades när jag gick på Beckmans designhögskola. Vi sågs första gången 2001-2002 och sen har jag haft ett gott öga till honom. Vi hade ingen flört då. Han var upptagen med en massa snygga rockbrudar, det har han alltid varit, berättar Bea Szenfeld för Hänt.

– Men i somras fanns det en liten öppning. En liten lucka på Tinder. Och där fanns han. Jag veeet, jag har en sån jävla tur. Jag lajkade och tänkte: “Nu är det min tur”. Och det var det, fortsätter kreatören.

När det känns rätt brukar det som bekant gå snabbt. Och designern håller det inte som omöjligt att de förälskade inom kort blir sambor. För närvarande är hon skriven på en lya på Södermalm i Stockholm medan pojkvännen bor söder om Söder.

– Jag är jättekär. Det är så skönt att dejta någon som är kreativ och i ens egen ålder. Vi bor inte ihop men det ska vi säkert göra. Det känns så bra, avslutar Bea Szenfeld.

Foto: IBL, Hänt

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons