ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Barnradions programledare Love Kahnlund död – blev 41 år gammal

31 jan, 2023 
Love Kahnlund
Barnradions programledare Love Kahnlund har avlidit.
Det var under måndagen som kanalen gick ut med det tragiska beskedet på sina sociala medier.
Love Kahnlund blev 41 år gammal.
Annons
Folkkära kändisar som lämnat oss 2022Brand logo
Folkkära kändisar som lämnat oss 2022

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Igår kunde Barnradion bekräfta att programledaren Love Kahnlund lämnat oss.

”Vi saknar honom väldigt mycket”, skriver kanalen på Instagram.

Barnradions programledare Love Kahnlund död

Love var programledare för Barnradion och hade en fantastisk karriär. Han var programledare i hela nio säsonger för den populära podden Historierummet.

– Det är ett av våra absolut mest populära program och det är mycket tack vare Love såklart. Han var väldigt omtyckt som programledare, säger Per Palmqvist samordnare på Barnradion.

Per fortsätter att berätta att Love var väldigt bra på att berätta historier, att få alla som lyssnade, känna att de var inbjudna genom hela historien.

– Han gav också en energi och nerv som gjorde att det aldrig blev tråkigt, han var bra på att få det att kännas naturligt och avslappnat.

Saknaden av publiken efter Loves bortgång

Nu sörjs Love Kahnlund av nära och kära och under inlägget kommenterar flera lyssnare sin sorg efter programledarens bortgång.

Annons

”En fantastisk berättare! Tack för alla avsnitt som har fått min dotter att bli ännu mer intresserad av historia”, skriver en lyssnare.

”Min dotters (8 år) ständiga följeslagare kvällstid. Minst ett avsnitt varje kväll. Hon har nog lyssnat igenom alla avsnitt flera gånger. Hon kommer bli så ledsen. Han har verkligen väckt hennes historieintresse. Så ung, så sorgligt”, skriver en annan lyssnare

– Vi har fått väldigt mycket kärlek till Love i kommentarsfälten och det är många som skriver om hur många fina stunder man haft med Historierummet och med honom som berättare. Och att han kommer bli väldigt saknad.

Love Kahnlund blev 41 år, vila i frid.

FOTO: BARNRADION

Annons