TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Barnprogramledaren Jimmy gift med 59 år yngre kvinna

20 apr, 2017 
Malin Ljung
Ålder är bara en siffra och kärleken är större än allt annat. Det bevisar barnprogramledaren Jimmy Patton och hans 59 år yngre kvinna Amy – nu har paret gift sig.
Annons

Nu har kyrkklockorna ringt för barnprogramprofilen Jimmy Patton, 85, och kärleken Amy Phillips, 26. Förra helgen lovade det brittiska paret varandra evig kärlek och ingick i ett äktenskap vid Southport Theatre, enligt sajten Mirror.

Paret lärde känna varandra via Facebook, och för två år sedan förlovade de sig. Men deras förhållande har ifrågasatts flertalet gånger då det skiljer 59 år mellan dem.

Amys mamma Mary är dock inte oroad över åldern, utan hävdar att deras kärlek är starkare än så.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Åldersskillnaden stör varken dem eller oss. Det är kärlek, så det spelar ingen roll. Amy är lycklig och det är vi också. Vi är så tacksamma och stolta, säger hon.

Jimmy Patton var tidigare gift med kärleken Valerie, men för fem år sedan gick hon tragiskt bort. Den pensionerade komikern har tidigare sagt att han aldrig trodde att han återigen skulle finna kärleken igen.

Jimmy och Amy ska enligt Mirror nu befinna sig på smekmånad på vackra Kanarieöarna.

FOTO: Skärmdump Facebook

Annons