TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Balmains kampanj lämnar oss frågande – vem är Kendall och vem är Kylie?

17 jul, 2015 
AvLina Tidén Sundin
Vem är vem? Kylie och Kendall Jenners retuscherade kampanj för Balmain lämnar många frågetecken då båda är skrämmande lika varandra.
Annons

Hittills är det Kendall Jenner, 19, som har gjort störst framgångar som modell på catwalken men kanske kan det bli ändring på det framöver.

I Balmains senaste reklamkampanj får hon nämligen sällskap av lillasyster Kylie, 17, i en pose där de de stirrar intensivt på varandra iklädda en varsin gnistrande outfit från det anrika modehuset.

– Systerrivalitet, skriver Kylie på sin Instagram till bilden.

Foto: Balmain
Helt plötsligt blev Kylie och Kendall Jenner som en spegelbild av varandra. Foto: Balmain

Det exklusiva märkets creative director, Oliver Rousteing säger att kampanjen är en “hyllning till den unika och villkorslösa kärleken mellan syskon”.

Annons

Men det som ställer oss frågande – och det kampanjen verkar ha ignorerat är att syskonen helt plötsligt ser typ identiska ut. Bilden av systrarna är så pass retuscherad att de är omöjliga att skilja från varandra. Hänt-redaktionen har stirrat sig blind – vem är vem?

Foto: All Over
Så här olika ser systrarna Kendall och Kylie Jenner ut egentligen. Foto: All Over

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons