TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Backstreet boys släpper nytt album och åker på turné

09 nov, 2018 
AvAgnethe Alm
Backstreet Boys nytt album och turné
Ja, du läste rätt! Backstreet boys ger ut nya albumet ”DNA” den 25 januari och avslöjar också att de åker ut på en stor världsturné.
Annons

Backstreet’s back alright! I maj släppte Backstreet Boys sin första låt på fem år och nu kommer det glädjande beskedet att ett helt album kommer släppas.

Och inte nog med det! Medlemmarna Nick Carter, 38, AJ McLean, 40, Howie D, 44, Kevin Richardson, 46, och Brian Littrell, 43, meddelar även att de ger sig ut på en stor världsturné där två stopp i Sverige finns inplanerade.

Det nya albumet ”DNA”, som blir gruppens tionde studioalbum, släpps 25 januari via skivbolaget RCA Records. Fyra månader senare beger de sig Backstreet Boys ut på ”DNA World Tour”, som blir gruppens största arenaturné på 18 år. Under tre månader kommer bandet ge konserter över hela Europa och Nordamerika och spela på stora arenor i bland annat London, Paris och Berlin. Och visst kommer Backstreet Boys även till Sverige! Hela två gånger till och med – i Scandinavium i Göteborg den 31 maj och Ericsson Globe i Stockholm den 2 juni.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– När denna gruppen startade för 26 år sedan – och under alla upp-och nedgångar i vår karriär – har vi lärt oss att det inte handlat om oss som individer utan vad som är bäst för gruppen, säger Backstreet Boys-medlemmen Howie D i ett pressmeddelande.

Kevin Richardson förklarar att albumet innehåller låtar som representerar hur medlemmarna är som individer och hur de är som grupp. Att låtarna på albumet är deras DNA, och att de är väldigt stolta över det.

– Resan fortsätter med oss och det finns så mycket kvar att göra. Vi lever i nästa kapitel som ännu inte har berättats, och det är spännande, säger Brian Littrell i pressmeddelandet.

I 14 månader har Backstreet Boys hållit showen ”Backstreet Boys: Larger Than Life” i Las Vegas, men i vår är det dags att blicka framåt och möta fans över hela världen. Förutom de två konserterna i Sverige kommer Backstreet Boys även besöka ett flertal huvudstäder i Norden. Se turnédatum i Norden här:

31 maj 2019: Sverige, Göteborg – Scandinavium

1 juni 2019: Norge, Oslo – Spektrum

2 juni 2019: Sverige, Stockholm – Ericsson Globe

5 juni 2019: Finland, Helsingfors – Hartwall Arena

8 juni 2019: Danmark, Köpenhamn – Royal Arena

Biljetter släpps fredagen den 16 november klockan 09.00 via LiveNation.se.

FOTO: Ibl

Annons