Bonde-Backis om förändringen i relationen med Susanna Karlsson: ”Upp och ner”

Bonde-Backis om förändringen i relationen med Susanna Karlsson: ”Upp och ner”

Backis och Evelina har länge varit nära vänner med Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson.
Men nu berättar de att relationen har förändrats lite sedan de fick barn.
– Upp och ner, säger Backis.
Därför umgås inte Backis och Evelina lika mycket med Susanna och Hannes
0:39

Efter reklamen: Därför umgås inte Backis och Evelina lika mycket med Susanna och Hannes

(0:39)

Slå på ljud

Bonde söker fru-paret Mikael ”Backis” Backstulid och Evelina träffades när de medverkade i programmet 2021. Sedan dess har kärleken sprudlat mellan dem och idag bor de tillsammans på Mikaels gård utanför Linköping.

Mikael och Evelina är bra vänner med Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson som även de träffades i programmet, fast några år tidigare.

För Hänt berättar de nu hur de har fått stöd av sina vänner under resans gång, men också hur relationen har förändrats sedan Susanna och Hannes fick barn.

Backis om stödet från sina vänner och djupa relationen till Hannes

För Hänt förklarar Backis att det var skönt att kunna ventilera med två som varit med om samma resa. Men inte bara det, det var ett extra plus att de dessutom kunde komma med olika perspektiv.

– Det var skönt att kunna prata med Hannes och Susanna i och med att jag försökte sätta mig in i allas situation. Dels hur det var för mig som bonde men också hur det var för de som var här. Då var det skönt att kunna fråga två som varit med, hur det känns för dem och hur de tänkte, säger han.

Han berättar också att han och Hannes är så nära att han faktiskt ser honom som en bror.

– Självklart är jag kompis med Susanna, men Hannes är som en bror för mig. Vi träffads för många år sen och klickade direkt. Han var här för några dagar sen och vi ska dit i eftermiddag och umgås. Så vi är väldigt nära vänner, säger han.

Backis om förändringen i relationen med Susanna och Hannes: ”Upp och ner”

Men när livet händer är det inte alltid helt lätt att få tid för vänner. För Hänt berättar Backis och Evelina hur relationen till Susanna och Hannes har förändrats sedan de fick barn.

– Det vet väl alla som har barn att om du har barn så blir det ju lite mer att göra. Vi har ju också flyttat ihop och då blir det ju inte på samma sätt, så är det ju. Det går upp och ner, säger Backis om relationen varpå Evelina fyller i:

– Vänskapsrelationer är ju svårt att få ihop, att ses. Och det är väl det som är så härligt när man har riktiga vänner att det kan gå flera månader utan att man hörs eller ses. Och sen när man väl gör det så är det som att det var igår man träffades.

– Det är det som är ett tecken på viktig vänskap för mig, avslutar hon.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN