TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bachelorn avslöjar sanningen bakom beslutet – mötet med mamman förändrade allt

12 dec, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Bachelor-säsongen lider mot sitt slut och Niclas Lij är nära sitt livs kärlek. Efter kvällens rosceremoni är det bara två tjejer kvar och nu avslöjar Niclas att det var mammans ord som fick honom att fatta beslutet.
Annons

Slutet närmar sig för Niclas Lij, 32, och tjejerna i Bachelor. Ikväll var det dags för säsongens sista rosceremoni och efter en lång funderare från Niclas sida var det till slut Jennyfer som blev utan ros och fick resa hem till Sverige.

– Nu när jag står här utan en ros så känns det väldigt skönt att få bekräftat att jag var inte så speciell, det känns skönt att komma tillbaka till verkligheten, säger Jennyfer efter att hon fått beskedet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Niclas beskriver det som sitt tuffaste beslut hittills och menar på att små, små saker har lett honom fram till valet.

– Det är små detaljer och små känslor som svajar åt olika håll och det måste man lyssna på och just nu sa min magkänsla att det är Jennyfer som måste lämna, säger han i programmet.

I eftersnacket “Tjejerna avslöjar allt” visar det sig att dejten som Niclas hade dagarna innan med Jennyfer och hennes mamma kom att betyda mycket för hans framtida beslut.

Annons

– Jag har varit ganska säker på Jennyfer men jag blev osäker på henne efter mötet med hennes mamma. Det är absolut inte hennes mammas fel för hon var noggrann och jag har ingenting emot grillningen och frågorna hon ställde. Det som gjorde mig osäker var det här som hennes mamma sa att om Jennyfer vill bli vald, bli nummer ett, då kommer hon att bli det, berättar Niclas i ett smygfilmat klipp.

Men det var egentligen inte mammans ord som gjorde skillnad, utan det var vad Jennyfer sa efter det, som avgjorde.

– Hon höll med sin mamma och menade på att hon inte har gett allt, att hon har mer och ge. Och då undrar jag varför håller man igen, då sa hon att det är för att skydda sig själv och det fick mig att bli osäker, säger han.

Han diskuterar fram och tillbaka om att Jennyfer potentiellt kan vara hans drömtjej. Han nämner att hon skulle passa honom bra, men förklarar att han ändå valde att skicka hem henne. Jennyfer väljer dock att inte köpa hans förklaring som hon får se i klippet.

Annons

– Jag köper inte det för när den dejten avslutades så gick han därifrån utan att säga hejdå. Jag tror att om man är på dejt där man får träffa mamman till en potentiell drömtjej så säger man hejdå, säger hon i eftersnacket och fortsätter:

– Om jag öppnar upp mig och säger ärligt att jag håller tillbaka för att jag är rädd att bli sårad, då vet man att det är på riktigt också.

Foto: Tv4 

Annons