Artikeln innehåller reklamlänkar

Bachelor-tjejerna rasar efter David Möllers brutala dumpning

Li Åvall och David Möller i Bachelor 2018

Li Åvall berättar att hon är kär i ungkarlen David Möller, och skickas hem från Bachelor. Nu rasar de andra tjejerna. ”Så jävla trög kille”, säger en av dem.

I årets säsong av Bachelor återstår endast tre tjejer. I kvällens avsnitt har det blivit dags för ännu en rosceremoni, och tre tjejer ska bli två. 

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

En av de som fortfarande har en chans att vinna 33-åriga David Möllers hjärta är Li Åvall, 30. Under veckan har hennes mamma flugit ner till Grekland där inspelningarna sker, och hon har hunnit med att ge Li en del råd.

– Mamma har sagt att jag inte ska hålla tillbaka så mycket på mina känslor så mycket som jag faktiskt gör. Jag är rädd för att bli sårad så det blir lätt att jag stänger inne lite grand, berättar Li i programmet.

Innan rosceremonin minglar tjejerna och alla får chansen att prata med David på tu man hand. När det är Lis tur väljer hon att öppna upp sig för David.

– David, det är en sak jag måste berätta för dig. Jag har blivit kär i dig, och jag måste lätta mitt hjärta. 

– Jag kan verkligen inte sluta tänka på dig och som du märker kan jag inte sluta le heller. Jag ville bara få det sagt, säger Li.

David skickar hem Li

David ler och kramar om henne och tillsammans går de ner till de andra tjejerna. När det är dags för rosceremonin strax därefter är det till slut en förkrossad Li som står kvar utan ros. David väljer att skicka hem henne.

– Jag känner mig lurad eftersom att mina känslor kändes så besvarade, men jag hade tydligen helt fel. Det gör fruktansvärt ont att jag tillät mig själv att bli kär och så fick jag nobben, säger hon i tårar.

David försvarar sig och menar att han har kommit alla tre tjejer väldigt nära.

– Hur ska man välja? Jag går på den jag har mest fjärilar i magen när jag tittar på. Vad fan ska jag göra? säger han.

Ilskan i Tjejerna avslöjar allt

I efterprogrammet Tjejerna avslöjar allt är det dock en helt annan sida som visas. När David tror att kamerorna inte filmar berättar han för en person i produktionen att han inte tror på det Li säger.

– Nej det tror jag inte. Jag tror inte man kan bli kär så fort, möjligtvis förälskad men det är ingenting som kommer under några veckor i Grekland.

Han tror att Li kommer tappa intresset för honom så fort de kommer hem till Sverige. När alla tjejer som sitter i studion får se sekvensen blir de rasande.

– Så jävla trög kille, säger Rebecca Nymo.

– Jag blir på riktigt jätteledsen för jag känner ju verkligen Li och jag känner med henne. Du hade aldrig sagt det om du inte hade känt det, säger Mikaela Hallal.

De ifrågasätter varför David inte tog Li åt sidan för att prata ordentligt med henne om känslorna. Li själv menar att han leker psykolog. Ytterligare en tjej som är irriterad är Michelle Leandersson som också tycker att David borde agerat annorlunda när Li väl öppnade upp sig för honom.

– Att hon öppnar sig på det sättet borde han ta emot på ett helt annat sätt. Jag tycker inte det där är ok, säger Michelle.

Bachelor sänds måndag och tisdag klockan 21.00 på Kanal 7 och på TV4 play.

LÄS MER: Davids sexavslöjande i Bachelor som TV4 klippte bort

LÄS MER: David Möllers svar efter tjejernas hårda kritik i Bachelor

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!