Artikeln innehåller reklamlänkar

Bachelor-tittarnas ilska efter kanalens beslut: ”Känns omodernt”

Tittarna vill se en kvinna som årets bachelor

Efter fyra säsonger av den populära serien Bachelor – När leken blev allvar anser många tittare att det är dags för Sjuan att tänka annorlunda.

Succéprogrammet Bachelor – När leken blev allvar hade nyss säsongsavslutning. I 2018 års-upplaga av serien sökte polisen David Möller, 32, kärleken och verkade till synes ha lyckats med detta när han i sista avsnittet valde Gabriella Bylund, 24.

Men efter att det nykära paret lämnat paradiset i Grekland, där Bachelor spelas in, och återvänt till vardagen i Sverige blev det snart uppenbart för de båda att relationen inte fungerade.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Det krävs en del för att hålla igång en relation på 50 mil som det är mellan oss, och då får man nog vilja väldigt mycket, berättade David efter det att sanningen om det avslutade förhållandet blivit känt.

Dags för en ny säsong av Bachelor

Trots att det bara har gått ett par veckor sedan säsongen avslutades är det nu redan dags för Sjuan att hitta nästa ungkarl. För att lyckas med detta har de tagit hjälp av David Möller som har spelat in en video till kanalens sociala medier-konton där han uppmanar män att söka den åtråvärda titeln som Bachelor. I inlägget skriver kanalen:

Är du kille, singel och har allt i livet utom den stora kärleken? Gör som bachelorn David säger – ta chansen och sök till Bachelor”.

Kommentarsfälten på Sjuans Instagram- och Facebookkonto fylls nu med människor som taggar sina kompisar. Många verkar vara exalterade inför kommande säsong, medan en del tittare är skeptiska till att det verkligen går att hitta kärlek via programmet. Men en hel drös av dem verkar eniga om en sak – nämligen att det borde vara dags för en kvinnlig bachelor, eller bachelorette som det heter i det fallet.

Nu är det en kvinnas tur”, skriver en användare på Facebook.

Varför ska de alltid vara en ungkarl som ska stå i fokus?”, undrar en annan.

Känns omodernt med man efter man som får välja o vraka. Eller ännu bättre kille söker kille/tjej söker tjej”, skriver en tredje.

Sjuan har ännu inte uttalat sig om varför man har valt samma upplägg som tidigare år.

Klicka vidare i bildspelet för att se mer av Bachelor:

David Möller är nya svenska bachelor.

Till vardags arbetar han som polis.

Niclas Lij var förra årets bachelor.

LÄS MER: David Möller avslöjar: Hon är min nya flickvän efter Bachelor

LÄS MER: Efter Bachelor: Så är relationen mellan David och Gabriella idag

FOTO: Facebook

SENASTE NYTT!