Bachelor-Simon Hermansson om romansen med Hanna Bodelson

Hanna Bodelson och Simon Hermansson har dejtat.

Bachelorn Simon Hermansson avslöjar detaljer kring relationen med Paradise hotel-profilen Hanna Bodelson.
Bland annat att deras dejtande blev så pass seriöst att Hanna fick träffa hans dotter Lily.
TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”
Slå på ljud

Det har tidigare ryktats om att Paradise hotel-profilen Hanna Bodelson, 22, skulle ha dejtat Simon Hermansson, 29, efter att han kom hem från Bachelor-inspelningen. På Instagram har Hanna nämligen kunnat ses tillsammans med ingen mindre än årets bachelor, vilket har fått många att undra ifall de är ett kärlekspar.

Tidigare i höstas berättade Hanna Bodelson för Hänt om hur hennes relation egentligen är med Bachelor-Simon.

– Jag och Simon är kollegor på Radioplay. Vi poddar på samma plattform, så det är så vi känner varandra, berättade Hanna till Hänt och fortsatte:

– Jag vet att det spekuleras en hel del, men vi två är vänner. Bara vänner.

Men i förra veckan kom en annan bild av saken fram. På Instagram bekräftade både Simon och Hanna att de dejtade under sommaren. I en frågestund på sitt Instagram-konto medgav Simon att de dejtat.

Svar ja. Men tror att både jag och Hanna har svarat på denna så detta är sista gången jag svarar nu”, skrev han i storyn.

Hanna Bodelssons relation till Simons dotter

Under frågestunden fick Simon Hermansson även frågan om någon av tjejerna från Bachelor har träffat hans dotter än, varpå han svarar nej. Däremot berättar han att Hanna Bodelson träffade hans dotter och att de fick en fin relation.

”Nej faktiskt inte. Men Hanna Bodelson blev faktiskt jättenära Lily. Vilket jag är glad för. Hela Hannas familj har varit så fin mot Lily”, skrev han.

Efter att Simon Hermansson berättat sanningen om relationen på sin Instagram story fick även Hanna Bodelson frågan hur deras egentliga relation ser ut.

”Absolut, jag orkade bara inte alla frågor. Men ja, jag och Simon har dejtat sen i somras fram till inte så länge sen. Vi hade verkligen svinkul ihop men nu är det ett avslutat kapitel och jag önskar Simon all lycka. Han är en av de bättre killarna jag träffat”, skrev hon på sin Instagram story.

Hanna Bodelson har även berättat om varför relationen med Simon tog slut i en intervju med Hänt plus. Där avslöjar hon även att hon ljög om relationen under intervjun i höstas.

 FOTO: TT/Maja Suslin, TT/Karin Törnblom

FRÅN FÖRSTASIDAN