Bachelorprofilens kärleksavslöjande med Love Island-Dennis

I veckans avsnitt av Bladhs Bikt berättar Alexandra om känslorna för Love-Island Dennis efter inspelningen av Paradise Hotel.– Allt känns bara naturligt, säger hon.

Varje söndag sänds ett nytt avsnitt av Bladhs Bikt på Viafree, där Johanna Bladh grillar årets deltagare av Paradise Hotel. I veckans avsnitt gästas hon av ingen mindre än Alexandra Nord, 26, som avslöjar detaljer om hennes nya romans.

Alexandra har tidigare varit med i Bachelor 2017, där hon tog sig hela vägen till final. Väl i finalen var det Johanna Scortea som blev tilldelad den sista rosen av Niclas Lij.

Alexandra är nu med i årets säsong av Paradise Hotel där både Jesper Bengtsson och Haidar Juma snabbt fattade tycke för henne. I programmet får tittarna se när Alexandra efter sin dejt med Haidar, uttrycker att det fanns något där som är svårt att sätta fingret på. Hon beskriver att det under dejten var lite flörtig stämning och säger att hon tycker att hon och Haidar klickade bra.

Alexandra ställs nu mot väggen under Bladhs Bikt när hon blir tillfrågad vem den senaste personen hon dejtade var. Nu avslöjar Alexandra detaljer om den nya romansen, med en välkänd TV-profil.

– Ja, alltså vi träffades lite och kanske fortfarande träffas lite. Eller jag vet inte riktigt vart vi står, det är jobbigt att prata om det, berättar hon.

Alexandra tvingas välja mellan att äta levande maskar, eller att svara på frågan under bikten. Efter en stunds funderande väljer hon att svara på frågan.

– Okej, jag säger vem det är. Han heter Dennis (Mlivic) och är kompis med Marcus ”Mcuze” Johansson från Paradise Hotel. De känner varandra från ett program som de har varit med i tillsammans, Love Island, avslöjar Alexandra i Bladhs Bikt.

”Åh gud, lammkött”

Alexandra berättar att hon träffade Dennis Mlivic, 20, genom deras gemensamma vän Marcus, och att de var på premiärfesten av Paradise Hotel tillsammans.

– Vi har träffats, ja. Jag vet inte vart vi står nu men vi har träffats i några månader. Jag är ju svag för killar med brunt hår och bruna ögon, som ni kanske vet vid det här laget.

– Han är jättefin och är en genuint gullig kille. Han är väldigt driven och har ett eget företag och jobbar i Kroatien. Han är bara jättelätt att umgås med och allt  känns bara naturligt, säger hon.

Bubblar det i magen när du tänker på honom?

– Ja men absolut. Han är så pass mycket yngre än mig, så det är lite jobbigt med ålderskillnaden, säger hon.

Ålderskillnaden mellan Alexandra Nord och Dennis Mlivic är 6 år.

– Åh gud, lammkött, säger Alexandra generat.

KLICKA HÄR för att se hela avsnittet med Alexandra där hon berättar om relationen med Dennis

LÄS MER: Efter Paradise hotel – otrohetsbråket mellan Arvid, Emma och Bella

LÄS MER: Bella Anderssons ilska efter bortklippta scenen i Paradise hotel

SENASTE NYTT!