Bachelor-profilen förlovad med nya kärleken: “Älskar dig för evigt”

Avslöjar

Bachelor 2021 blev en riktig succé hos tittarna.
Nu är en av profilerna förlovad och visar stolt upp lyckan på Instagram.
Älskar dig för evigt”, skriver hon.
Bachelor-Sebastian och Ida firar ett år – avslöjar lyxiga planerna
0:37

Efter reklamen: Bachelor-Sebastian och Ida firar ett år – avslöjar lyxiga planerna

(0:37)

Slå på ljud

Bachelor har kommit att bli ett populärt program även i Sverige. Programmet går ut på att finna kärleken och i fjolårets säsong av programmet var det inga mindre än Sebastian Martinsson och Simon Lindström som fick dejta en hel drös av tjejer.

Tittarna får följa med på lyxiga dejter, drama i huset och rosceremonier och för varje program blir tjejerna allt färre – tills det i slutändan bara är en tjej per kille kvar.

Angelo avslöjar nära relationen till Julia efter Bachelorette

Se klippet här!

Så gick det för paren i Bachelor 2021

Sebastian föll för sin Ida och i slutet såg de lyckligare ut än någonsin, och sanningen är att de fortfarande lever ihop.

För Simon däremot gick det inte riktigt lika bra. Han valde Elvira i slutvalet men paret gjorde senare slut med varandra.

Däremot fann Sebastian och Simon mer än bara kärlek på deras resa. De har nämligen blivit mycket goda vänner efter inspelningen och syns ofta tillsammans.

Bachelor-deltagaren förlovad med sin kärlek

Rebecka Magnusson som deltog i programmet tog sig långt, men inte hela vägen. Men tur var väl det för idag har hon hittat lyckan hos sin nya kärlek Jonas.

Nu nås vi dessutom av nyheten att paret har förlovat sig! På Instagram visar hon stolt upp ringen och det fantastiska sättet Jonas friade på – nämligen genom en skattjakt.

Efter en skattjakt som har pågått sen i onsdags så har jag nu hittat skatten. Jag är så otroligt lyckligt lottad som får dela mitt liv med dig. Jag kan inte med ord förklara min tacksamhet för dig Jonas och för allt som vi redan har fått uppleva tillsammans. Jag längtar så mycket efter allt med dig. Du är min dröm, min bästa vän och min blivande man. Älskar dig för evigt”, skriver hon till inlägget.

Stort grattis till er Rebecka och Jonas!

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!