Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bachelor-profilen är Staffan “Bosson” Olssons nya flickvän

04 jun, 2019 
AvCharles Thulin
Nadia Dagelin och Staffan Bosson
Staffan ”Bosson” Olsson försvann från rampljuset efter att ha gjort succé som artist under 00-talet. Nu avslöjar One in a million-stjärnan att han träffat kärleken på nytt i Bachelor-profilen Nadia Dagelin.
Annons

Peter Settmans avslöjande om nya kärlekenBrand logo
Peter Settmans avslöjande om nya kärleken

De flesta känner sångaren Staffan Olsson, 50, under artistnamnet Bosson som hade en megahit med låten One in a million 2000. Fyra år senare tävlade Bosson i Melodifestivalen – men sedan dess har han hållit sig undan rampljuset.

Nu har Staffan Olsson hittat kärleken igen i vimmelprofilen Nadia Dagelin, 30, som 2017 tävlade i dejtingsåpan Bachelor om Niclas Lijs, 33, hjärta. Det blev ingen kärlek där men några år senare stötte hon på Bosson.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi träffades av en slump i höstas på restaurangen i Glashuset i Stockholm. Vi sa båda ”det är ju du” när vi sprang på varandra, säger Nadia till GALA Magazine.

Bosson tillsammans med Nadia Dagelin
Artisten Bosson tillsammans med flickvännen Nadia Dagelin.

Nadia Dagelin och Staffan Olssons framtidsplaner tillsammans

Hon beskriver att det blev en fin kväll och kallar Bosson go, glad och jättegullig. Även artisten själv har bara gott om säga om Nadia Dagelin.

Annons

– Hon har ett stort hjärta, hon är positiv, har mycket energi och ett stort tålamod. Det behöver man om man ska umgås med mig haha, säger Bosson.

I dagsläget måste paret pendla då de bor 45 mil från varandra, Bosson i Göteborg och Nadia i Stockholm. Nu letar de efter en gemensam lägenhet i Stockholm och Bosson ska fortsätta satsa på sin musikkarriär. Paret planerar även att bilda familj.

– Jo, men herregud, jag vill ha familj och barn och det vill Nadia också. Vi får se, det skulle vara kul om det blev så. Men vi får börja med att flytta ihop. Men jag har sagt att skulle det bli så, då måste man anpassa sig efter en sådan situation. Det hade varit jättekul och hon skulle bli en grym mamma, säger Staffan Olsson.

2013 berättade Staffan Olsson för Aftonbladet om anledningen till att han försvann hastigt från rampljuset efter succén.

– Jag har alltid känt att musik berör, att man vill få ur sig något. Jag jobbade så hårt att jag bara tog slut, jag förstod inte musik när jag lyssnade på den. Det hände något efter albumet som kom 2007, jag tappade glädjen och kände mig lurad.

FOTO: TT

Annons