ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bachelor-Idas kamp under graviditeten – nu berättar hon om den tuffa tiden

11 aug, 2023 
Moa Risberg
Sebastian och Ida.
Ida Nordfors och Sebastian Martinsson blev ett par i Bachelor.
Paret berättade att de blivit gravida igen efter missfallet tidigare i år.
Nu berättar Ida om kampen under den tuffa graviditeten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bachelor-paret Ida och Sebastians oro under graviditeten – efter missfalletBrand logo
Bachelor-paret Ida och Sebastians oro under graviditeten – efter missfallet

Ida Nordfors fick den sista rosen utav Sebastian Martinssons när han letade efter kärleken i programmet Bachelor under säsongen som sändes 2021.

Efter att paret hittat varandra i programmet valde de att fortsätt sin kärleksresa hemma i Sverige efter inspelningen.

Paret har nu köpt lägenhet som de flyttat in i tillsammans och som om de inte vore nog så väntar de nu även deras första barn tillsammans.

Har varit en tuff graviditet för Ida

Trots all glädje kring graviditeten och flytten så har det inte varit så lätt för paret. Tidigare i år delade de med sig av det hjärtskärande beskedet och berättade att de fått veta att Ida var gravid i november, men att hon drabbats av ett missfall kort där efter.

Efter missfallet och den tuffa tiden delad paret med sig av de glädjande nyheterna om att de blivit gravida igen på Instagram med texten ”Vi längtar efter dig ”

Även om paret är lyckliga och förväntansfulla över den kommande familjemedlemmen så har inte allt kring graviditeten varit en dans på rosor.

Annons

När Hänt träffar paret berättar Ida om måendet under graviditeten i en intervju.

–Jag har ju mått skit, men nu mår vi bättre, eller jag mår bättre. Det har varit toppar och dalar men i det stora hela har vi det väldigt bra, säger hon.

Ida tillägger och berättar om måendet under de första veckorna som gravid.

– Mina första tolv veckor var hemska, jag mådde extremt illa och hade liksom trötthet från helvetet. Det kändes bara som en lång baksmälla typ, nu har det blivit bättre så nu får man njuta lite mer, och det känns också mer verkligt nu.

Idas tankar i början av graviditeten – efter missfallet

Utöver Idas trötthet och illamående som påverkat henne fysiskt så har även tankarna från missfallet även påverkat hennes mående och oro.

– Jag mådde jättedåligt faktiskt, jag hoppades att jag skulle kunna må bättre, för jag kände ändå att jag hade bearbetat missfallet innan jag blev gravid igen. Men sen när jag väl var gravid igen så vågade jag inte riktigt tro på att det var på riktigt förens vi hade gått över 12 veckor och det var en väldigt liten risk att det händer någonting, säger Ida.

Idas oror under den första tiden ledde till flera undersökningar och besök hos barnmorskan för att säkerställa att allt stod till med parets bebis.

– Vi var på ultraljud var och varannan vecka eller nästan varje vecka för att jag var så nojig. Och jag hade också jobbiga symtom och oroade mig för att varje minsta grej skulle vara ett tecken på att det hade hänt igen. Det var jätte jobbigt faktiskt, det känns skönt nu att jag har gått över den tiden, säger Ida.

FOTO: HÄNT & Instagram

Annons