Artikeln innehåller reklamlänkar

Bachelor-Hedvig berättar sanningen om natten med David

Hedvig Friberg om natten med David Möller i Bachelor 2018

David Möller och Hedvig Friberg fick en natt tillsammans under inspelningarna av Bachelor. Nu avslöjar Hedvig vad som egentligen hände när kamerorna inte längre var där.

I finalen av Bachelor 2018 blev det till slut Gabriella Bylund, 24, som fångade 33-åriga David Möllers hjärta. Han hade känt starkt för både henne och Hedvig Friberg, 24, under en längre tid och därför var det spännande ändå in i det sista.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

I finalavsnittet fick båda tjejerna ett dygn tillsammans med bachelorn. Hedvigs dag bjöd på en härlig båttur och romantiska måltider. I slutet fick hon frågan från David om hon ville spendera natten på båten tillsammans med honom, och hon svarade glatt ja. Därefter lämnade produktionen dem ifred, men för Hänt berättar hon vad som hände när kamerorna hade slocknat.

– Vi kunde äntligen prata om mer detaljerade saker som vad som skulle hända när vi kom hem, och det var mycket samtidsprat under den natten och såklart lite mer passionerade kyssar än vanligt. Men inget utöver det, säger Hedvig.

Under hela säsongen har man fått följa Hedvig och Davids intima prat om vad de vill göra med varandra. Att det fanns en attraktion mellan dem har ingen gått miste om, men ändå valde de att inte gå längre när de äntligen fick en natt ihop.

– Jag kände att det fanns ju fortfarande en chans att man inte skulle bli  vald och då gäller det att man tar hand om sig själv och skyddar sitt hjärta lite grand, förklarar Hedvig.

Det visade sig vara ett klokt beslut då hon i slutänden blev bortvald till förmån för Gabriella. I avsnittet syns hon samlad och lugn när hon får beskedet, men det var allt annat än vad hon egentligen kände på insidan.

– Innerst inne var jag jätteledsen. Jag fokuserade på att inte gråta framför honom, vilket kan tyckas vara jättetöntigt, men jag ville vara stark och önska honom lycka till bara, berättar Hedvig.

Hedvig om tiden efter Bachelor

Tiden efteråt blev jobbig för henne. Att komma tillbaka till Sverige och ut ur den så kallade Bachelor-bubblan var en chock.

– Såklart var jag jätteledsen och saknade honom och alla människor Det blir ju ens liv för några veckor där. Men jag lät mig själv var ledsen och jag lät mig själv gråta.

David och hon har knappt haft någon kontakt alls sedan dess. För två veckor sedan fick hon ett sms där han frågade hur hon mådde.

– Men det tog tyvärr honom sju månader att skriva ett ”hur är det?” Och det blev jag rätt besviken på, säger Hedvig och fortsätter:

– Han skrev att han tyckte det var fint att se att jag var geniuna tjejen han också trodde att jag var. Och att han hoppades att jag mådde bra och hade funnit min prins. Jag skrev att de orden betydde mycket och att jag verkligen har behövt höra dem.

Idag har hon gått vidare och känner sig nu redo att börja dejta igen.

– Idag är jag glad att det blev som det blev och har insett vi är inte rätt för varandra, säger Hedvig Friberg.

Bachelor och Tjejerna avslöjar allt sänds den här veckan måndag till onsdag på TV4 och på TV4 play.

LÄS MER: Davids sexavslöjande i Bachelor som TV4 klippte bort

LÄS MER: David Möllers svar efter tjejernas hårda kritik i Bachelor

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN