Bachelor 2020: William Karlsson är årets andra ungkarl

14 mar, 2020 
https://image.hant.se/byline-linnea-lundgren-131x150.jpg.jpg?imageId=4978193&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Linnea Lundgren
Bachelor 2020: William Karlsson
Det börjar dra ihop sig inför höstens säsong av TV4:s succéprogram Bachelor. Nu presenterar kanalen det här årets hemliga ungkarl – göteborgaren William Karlsson.
– Delad glädje är dubbel glädje och det är det som saknas i mitt liv just nu.
Annons
Här är årets Bachelor
Här är årets Bachelor

Redan i vintras avslöjade TV4 att 28-årige Simon Glimhed från Ängelholm är en av killarna i årets säsong av Bachelor. I fjol fick tittarna sig en chock då, förutom Simon Hermansson, ytterligare en hemlig Bachelor klev in i huset.

Tilltaget gjorde succé och kanalen har även i år bestämt sig för att ta in två killar för att tävla om de sökande tjejernas hjärtan. Denna gång blir det William Karlsson, 25, från Göteborg som kliver in som årets andra ungkarl.

– Det är jättekul. Jag har dejtat ganska mycket tidigare men aldrig riktigt hittat någon som jag har klickat med, säger han till Hänt efter att nyheten briserat i Nyhetsmorgon.

Letar efter någon med humor

Men trots att William har varit singel sedan länge har han flera relationer bakom sig.

– Jag har haft relationer förut men inte speciellt långvariga. Min längsta relation är två år men det är ju för att jag inte träffat rätt ännu.

Nu hoppas han på att hitta en tjej med mycket humor som gärna får vara lite sprallig. William själv har precis köpt en ny lägenhet i centrala Göteborg och med ett brinnande intresse för inredning och design ser han det som ett plus om han träffar någon som han kan dela den passionen med.

Annons

– Träffar man någon så kan man ju sätta en prägel tillsammans, säger han i sin introduktionsfilm medan han visar runt i den nyinköpta lägenheten.

“Det får ta halva natten”

Till vardags jobbar William som hamnarbetare och har på sin fritid ett intresse för musik och resor. Sig själv beskriver han som en glad och positiv kille med nära till skratt – även om han erkänner för Hänt att han även kan vara lite envis.

–Ska man bygga ihop en Ikea-möbel så får det ta halva natten om det vill. Jag kommer inte ge upp och gå därifrån, skrattar han.

Att han i programmet kommer att tävla om tjejernas kärlek med årets andra bachelor, Simon Glimhed, ser han inte som ett problem, snarare tvärtom.

–Det är väldigt nytt för mig att stå i rampljuset och det känns faktiskt bara som en lättnad att inte allt fokus behöver vara på mig.

Annons