Bachelor 2020: Simon Glimhed är årets Bachelor

15 feb, 2020 
https://image.hant.se/byline-linnea-lundgren-131x150.jpg.jpg?imageId=4978193&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Linnea Lundgren
Simon Glimhed är nya ungkarlen i årets Bachelor
En snäll, lugn och trrygg person som går in i ett förhållande till 110%.
Så beskriver sig 28-åriga Simon Glimhed sig själv för Hänt efter att TV4 avslöjat honom som årets Bachelor.
– Jag kommer gå in med fokuset att hitta rätt tjej genom att vara mig själv.
Annons
TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”
TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”

Under lördagen avslöjade TV4 Simon Glimhed, 28,  blir huvudpersonen i årets säsong av Bachelor.  Precis som förra året kommer kanalen dock att ta in ytterligare en hemlig singelkille för att tävla om tjejernas kärlek. Något som Simon själv inte verkar ha något problem med.

– Jag tror inte på tävling när det gäller kärlek. Det är klart att man kanske får lägga i en extra växel om man står där och har fått upp ögonen för samma tjej men jag kommer fokusera på att vara mig själv och hitta rätt tjej, säger han till Hänt och fortsätter.

– Jag hoppas verkligen på att hitta rätt, att hitta kärleken, kanske till och med min framtida fru.

Drabbades av stor sorg

Simon är född och uppvuxen i en liten ort utanför Ängelholm men bor numera i Malmö. Tidigare har han även jobbat några år som mäklare i Marbella men valde att flytta hem då familjen plötsligt drabbades av en stor sorg.

Simon Glimhed är årets bachelor
Simon Glimhed är den nya ungkarlen i Bachelor 2020.

– Min syster fick en hjärntumör och när vi sedan fick reda på att det inte finns mycket att göra så valde jag att komma hem. Vi har alltid haft ett väldigt starkt band i familjen och därför ville jag vara här med henne.

Annons

Simon Glimhed är redo för att hitta kärleken

Simon har flera förhållanden i bagaget och längtar nu efter att få stadga sig med sitt livs kärlek. Som tonåring hade han ett längre förhållande då han och hans flickvän var tillsammans i sju år innan de gick skilda vägar.

– Så jag har känt på hur det är att ha ett riktigt förhållande och jag trivdes otroligt bra med det.

En tjej med fötterna på jorden som har lika lätt till skratt själv som till att få honom att skratta är vad Simon letar efter.

– Hon får gärna vara lite sprallig också eftersom jag är ganska lugn och kan dra ner tempot. Vi kan komplettera varandra där.

Stämmer detta in på dig och du är intresserad av Simon är det inte försent för dig ännu! TV4 söker nu efter de perfekta tjejerna för Simon och den hemliga singelkillen.

 Bachelor har premiär hösten 2020 på TV4 Play, C More och Sjuan.

Annons