Bachelor 2019: Simon Hermansson om relationen med Felix idag

I årets Bachelor är det två singelkillar som får konkurrera om tjejerna.
Nu berättar Simon Hermansson om relationen till den andra bachelorn idag – och vad han egentligen tycker om honom.

Populära dokusåpan Bachelor – när leken blev allvar är i gång igen, och redan innan säsongen drog igång blev det känt att bachelorn Simon Hermansson, 29, inte skulle vara ensam om att dela ut rosor.

För första gången i dejtingprogrammets historia kommer två killar delta i jakten på den stora kärleken samtidigt. Tidigare har TV4 avslöjat att den andra bachelorn heter Felix, men mer än så fick vi inte veta innan de första bilderna av honom släpptes under gårdagen.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

För Hänt berättar nu Simon Hermansson, som inte hade en aning om att det skulle finnas en till bachelor, om känslorna som uppstod när Felix klev in i huset.

– Jag blev förbannad när han klev in. Att de kommer in en till innebär att det blir konkurrens, det blev tuppfäktning på hög nivå, säger han.

Och vad var dina tankar om Felix?

– Jag tror att jag säger det i programmet, han ser säkert skitdålig ut så jag blir förbannad. Kanske nedvärderar jag honom lite så på det sättet.

Hur reagerade Felix om du nedvärderade honom?

– Jag bemötte honom inte dåligt så, utan de fanns tendenser som gjorde att man ville visa sig som en alfahanne bland ett tjugotal tjejer.

En badboy och en svärmorsdröm

På frågan om han inte tyckte att Felix var en ”typisk Bachelor” säger Simon Hermansson att han själv inte är det heller.

– Han var väl lite finare än mig om man säger så, jag får väl vara the bad boy, säger han och fortsätter:

– Jag är tatuerad, jag ser inte ut som en svärmordsöm och har barn.

Har du och Felix kontakt idag?

– Vi pratar inte idag.

Är ni ovänner?

– Det skulle jag inte heller säga, säger han.

Simon Hermansson är märkbart upprörd över TV4:s twist med två stycken singelkillar.

– Det är blandande känslor att spela in ett sådant här program och dejta framför en kamera. Det händer ganska mycket, det är en händelserik säsong. Jag är väl inte den typiska bachelorn, jag är rak och ärlig i det jag säger under programmet. Jag får lite psykbryt helt klart.

FOTO: TV4