Bachelor-Simon Hemanssons ex avslöjar sanningen om relationen

Bachelor-Simon överaskas av sitt ex Olivia i kvällens program.

I kvällens program av Bachelor får Simon Hermansson en rejäl chock när hans ex Olivia Nilsson kommer in.
Nu berättar Olivia om hur deras relation var innan programmet – och om det tittarna inte får se.
– Han skrev till mig på Facebook från ingenstans, säger hon till Hänt.

Årets Bachelor, Simon Hermansson, 29, blir rejält överraskad i kvällens avsnitt av realityprogrammet. Mitt under en dejt dyker nämligen Simons ex, Olivia Nilsson, 21, upp. Simon blir då rejält chockad och sitter tyst under flera minuter.

När Olivia Nilsson dyker upp i programmet har det gått ett år sedan hon och Simon Hermansson senast dejtade. För Hänt berättar Olivia hur det kom sig att hon valde att söka in till programmet.

– Jag sökte för att jag tänkte att det kunde vara en kul grej. Han skickade ju ett ansökningsformulär till mig, så då tyckte jag väl att det var en liten invit även fast han inte sa det ordagrannt. Så då tänkte jag det kan väl vara kul, eftersom vi är så bra vänner. Jag tänkte att jag ger det en chans så kanske det kan blomma upp, det där vi hade för ett år sedan, säger hon.

Visste Simon att du skulle dyka upp, eftersom han skickade dig ansökningsformuläret? 

– Jag tror inte att han trodde att jag skulle komma då han vet om att jag är svartsjuk, så han trodde nog inte att jag skulle klara av att vara i ett sådant program.

Relationen för ett år sedan

Olivia Nilsson och Simon Hermansson träffades via Facebook cirka ett år innan inspelningen av Bachelor ägde rum.

– Vi dejtade i ungefär tre månader. Vi sågs ju inte jätteofta då det är så lång distans mellan oss, berättar Olivia för Hänt.

Berätta om hur ni träffades.

– Han skrev till mig på Facebook från ingenstans. Vi var inte ens vänner där eller något. Han sa att han såg att jag hade en dotter som heter Lily och att han också hade det. Då frågade han om jag ville komma till Stockholm och träffa honom, men då tackade jag nej först för han verkade inte alls vara min typ av kille.

– Men sen frågade han igen och då tänkte jag ”varför inte, jag testar”. Så då åkte jag ner till honom och då tyckte jag att han var charmig och snygg och allt. Sedan dejtade vi och han har träffat mitt barn och jag har träffat hans, han har träffat min familj och så, säger Olivia Nilsson.

Men efter några månader kände Olivia Nilsson att hon ville ha ut mer av relationen än va Simon ville. Därför gick de skilda vägar.

– Så jag valde att avsluta det då det kändes som att jag gillade honom mer än vad han gillade mig. Sedan kändes det inte som han ville gå in i ett seriöst förhållande, så som jag ville, säger hon.

FOTO: TV4