TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bachelor 2019: Därför deltar inte Linn i Tjejerna avslöjar allt

14 nov, 2019 
Bachelor 2019: Därför deltar inte Linn i Tjejerna berättar allt
Tittarna följer spänt Simon Hermanssons och Felix Almsveds kärleksjakt i årets Bachelor – och många följer även dramat vi inte får se i programmet i Tjejerna avslöjar allt.
Men det är inte alla tjejer från säsongen som medverkar i programmet. Linn Helenesdotter medverkar inte – och för Hänt förklarar hon varför.
Annons
Bachelor Simons ärliga ord om Felix: ”Kände hat”Brand logo
Bachelor Simons ärliga ord om Felix: ”Kände hat”

En hel del drama uppstått i årets säsong av Bachelor, och den största snackisen har handlat om produktionens besluta att chocka både deltagarna och tittarna med en extra ungkarl. I programmet får tittarna följa två ungkarlar på jakt efter kärlek, istället för en. Tjejerna har nu chans till romans med både Simon Hermansson och Felix Almsved.

I sidoprogrammet Tjejerna avslöjar allt får tittarna varje vecka ta del av extra material som inte visas i Bachelor, och tjejerna ger sin syn på vad som hänt under inspelningarna i Sydafrika. Även i Tjejerna avslöjar allt uppstår det en hel del drama. En av tjejerna, Linn Helenesdotter, medverkar inte i programmet och har därför ingen möjlighet att berätta sin syn på vissa händelser.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Vi hade såklart önskat att Linn kunde vara med i Tjejerna avslöjar allt-studion men nu hade hon inte möjlighet till det och det får vi acceptera”, förklarar Hans Abrahamsson, exekutiv producent för Bachelor, för Hänt.

Annons

För Hänt förklarar Linn själv varför hon inte är med i Tjejerna avslöjar allt.

”Jag hade ett arbete att gå till som jag inte kunde vara ledig ifrån”, skriver hon i ett meddelande.

Simon Hermanssons hårda ord

Ett av inslagen som programledaren Malin Stenbäck lyfter i kvällens avsnitt visar en upprörd Simon Hermansson. Klippet är smygfilmat, något som inte tidigare visats för tittarna. Han går hårt åt mot Linn efter att han fått höra saker som hon enligt andra har sagt, något som han inte uppskattar.

– Det här är så jävla äckligt! Jag hatar sådana här människor. Jag kommer att konfrontera henne. Duktigt, säger han bland annat i klippet.

För Hänt berättar TV4 om beslutet att visa klippet – trots att Linn inte finns med i studion och kan berätta situationen från sin sida.

”Vi kan inte av den anledningen undanhålla viktiga pusselbitar av Bachelordramat för tittarna. Därför visar vi materialet. Malin Stenbäck var i studion noga med att påpeka att Linn inte var på plats och Malin var även noga med att kritisera och ifrågasätta så fort tonen började bli hård. Därför tycker vi att vi ger dramat en balanserad bild”, berättar Hans Abrahamsson.

Bachelor – Tjejerna avslöjar allt sänds måndag och torsdag på TV4 Play och C More.

FOTO: Daniel Ohlsson/TV4, TV4

Annons