TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bachelor 2019: Allt du vill veta om Felix Almsved

04 nov, 2019 
AvIda Gustafsson
Felix Almsved.
Årets säsong av TV4:s Bachelor är den första säsongen där två ungkarlar söker efter kärleken.
Här är allt du vill veta om Bachelor nummer två – Felix Almsved.
Annons
Ilskan i Bachelor efter Simon Hermanssons vändning. ”Borde inte vara tillåtet”Brand logo
Ilskan i Bachelor efter Simon Hermanssons vändning. ”Borde inte vara tillåtet”

Årets säsong av Bachelor på TV4 hade premiär 7 oktober och är nu i full gång. Säsongen har hittills bjudit på både tårar, skratt och romantik – men även en hel del drama. Redan innan säsongen börjat hann den dessutom bli rejält omskriven då det kort inpå premiären avslöjades att det för första gången någonsin inte bara rörde sig om en bachelor – utan två.

Den snickrande hockeykillen Simon Hermansson, 29, var sedan innan utannonserad som årets Bachelor – men en vecka in i inspelningarna fick både han och de kärlekssökande tjejerna en chock när ungkarl nummer två – Felix Almsved presenterades.

Allt du vill veta om Felix Almsved

Den till början hemliga bachelorn Felix Almsved är 27 år gammal, 1,97 cm lång och kommer från Avesta i Dalarna. 2010 flyttade han till Stockholm för att studera på universitetet KTH. När Bachelor började sändas i oktober bodde Felix kvar i huvudstaden och jobbade inom teknisk försäljning. Men i dagarna avslöjade han på Instagram att han fått nytt jobb – och att en flytt till Dalarna är på gång.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Allt har en mening! Nytt jobb och nya utmaningar!”, skrev Felix till bilden som bland annat föreställde ett diplom med titeln ”Diplomerad kranmästare” och fortsatte:

”Dalarna jag är tillbaka!” 

Felix Almsved har inga barn men har i Bachelor berättat för flera av tjejerna att det är något han gärna vill ha i framtiden. Men att Felix Almsved skulle ställa upp i Bachelor var inte en självklarhet – något han själv berättat för TV4.

– Min spontana tanke var att jag blev glad och smickrad, men jag var samtidigt lite tveksam till om jag verkligen är en Bachelor-kille, sa Felix till kanalen.

Men till slut lät han sig övertalas att tacka ja – men när han fick reda på att det var en till Bachelor i leken blev han återigen fundersam.

– När jag fattade att det redan fanns en Bachelor, och att tjejerna faktiskt sökt in till honom tog jag två steg bakåt. Det kändes spontant som att Simon och jag är rätt olika och jag tänkte att om tjejerna sökt till honom är de nog inte så intresserade av mig, sa han till TV4 och fortsatte:

Annons

– Chanserna att hitta kärleken kändes plötsligt inte lika stora, framförallt eftersom tjejerna sökt till en kille som är så pass olik mig. Det kunde ju bli så att jag åkte ner till Sydafrika och ingen tjej skulle gilla mig.

Sorgen efter sin mamma

Men Felix Almsved tackade till slut ja till Bachelor trots att han skulle vara ungkarl nummer två. Anledningen var att han resonerade att det bara behövde finnas en tjej som fick upp intresse för honom för att han skulle kunna hitta sin framtida flickvän, vilket han tidigare berättat för TV4.

Och intresset för Felix blev stort när han klev in i dejtingprogrammet. Redan första veckan som Felix medverkade i programmet visade många av tjejerna sitt intresse för den nya ungkarlen – och Felix valde att från sin sida att tala ut för några av med. I Bachelor berättade Felix nämligen för flera av tjejerna att hans mamma gått bort, vilket han även berättar i en lång intervju med Hänt plus.

– Min mamma gick bort i cancer. Det var något år sen. Det fanns en underliggande del där som gjorde mig deprimerad, säger Felix Almsved.

Felix fortsätter att förklara att depressionen efter sin mammas bortgång ledde till sjukskrivning men meddelar att han idag mår bra.

Bachelor sänds måndag till torsdag på Sjuan och TV4 Play.

FOTO: TV4

Annons