TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Babylycka: TV4-profilen har fått barn – 6 veckor för tidigt

25 feb, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Tv4-profilen och bloggaren Alexandr Bring har fått sin dotter, sex veckor för tidigt anlände hon till världen.
Annons

I slutet på förra året avslöjade bloggaren Alexandra Bring, 27, att hon och hennes pojkvän väntade barn. Och nu har de blivit föräldrar – sex veckor för tidigt.

”Det känns SÅ sjukt att skriva det här, men 2018 kommer jag och min favoritmänniska få ett tillskott till vårt gäng och vi ska bli mamma & pappa!!!!!!!”, skrev hon på sin blogg.

I början av året avslöjade Alexandra att de väntade en liten flicka och att hon skulle komma till dem i vår. Men deras dotter hade bråttom ut och redan på söndagskvällen gick Alexandras vatten och de for in till BB.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Söndagens planer: träna ben och storhandla. Verkligheten: wattnet gick ovh de tror att hon vill komma ut nu”, skriver Alexandra på sin Instagram.

Alexandras syster Victoria Torngren som också bloggar är också gravid och var beräknad att föda innan Alexandra, men så blev det inte.

“Jag är öppen tre cm. Förlåt Victoria jag kommer nog föda före dig”, skriver Tv4-profilen.

Annons

Bara fem timmar senare hade hennes dotter kommit till världen och allt hade gått bra.

“Hon är här och allt är bra”, skrev hon.

Paret har varit tillsammans i 1,5 år och i år utökas deras familj ytterligare och Alexandra försöker sätta ord på vad hon känner.

”Det är så konstigt att leva det liv som jag tänkt på sedan jag var en liten flicka”, skriver hon.

Alexandra Bring är en av Sveriges största träningsbloggare och hon har bland annat tävlat i TV4:s ”Gladiatorerna”. För två år sedan värvades hon dessutom till TV4:s talangnätverk ENT.

Men allra mest känd är hon nog på Instagram där fler än 600 000 personer följer Alexandras liv i bilder.

Stort grattis önskas oss på Hänt.

Foto: Instagam

Annons